SUZANA JOVANOVIĆ ŽENI SINA IZ PRVOG BRAKA, pa spomenula UNUKE, u jedno je ubeđena!

Autor:

Zabava

13.05.2022

22:22

Suzana Jovanović ponosno je govorila o sinu Danijelu koji uskoro staje na ludi kamen.

SUZANA JOVANOVIĆ ŽENI SINA IZ PRVOG BRAKA, pa spomenula UNUKE, u jedno je ubeđena!

Printscreen Youtube/Grand Online

Sin iz prvog braka pevačice Suzane Jovanović, Danijel, uskoro se ženi.

Kako je folkerka otkrila, svadba njnog sina će se održati 19. maja.

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - rekla je ushićena Suzana i objasnila:

Republika

Suzana Jovanović ženi joj se sin

 

- Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - istakla je Jovanovićeva koja ima reči hvale za snajku.

Republika.rs

Suzana Jovanović  hvali snajku

 

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - rekla je Suzana, pa dodala:

Printscreen Youtube/Grand Online

Suzana Jovanović o sinu

 

- Ja sam njima reka da porade po tom pitanju (prim.aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće - završila je Suzana za Grand Online.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading