MIŠA GROF U LOŠEM STANJU: Teško dišem, doktori su oko mene! Samo mi je Vidoje pred očima!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

13.05.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Risrović, u lošem je stanju posle sahrane sina, saznaje Republika.rs.

MIŠA GROF U LOŠEM STANJU: Teško dišem, doktori su oko mene! Samo mi je Vidoje pred očima!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Suprug voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović sahranjen je prekjuče na Novom groblju u Beogradu, a njegov otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof ne oseća se dobro posle ispraćaja sina na večni počinak. On je za Republika.rs ispričao da se ne miri sa činjenicom da mu je sin umro, zbog čega mu je naglo pozlilo, pa su doktori tokom jučerašnjeg dana morali da intervenišu.

- Nemam trenutno snage da mnogo pričam. Znam da ima milion pitanja za mene, da vas interesuje gde je sada Danijela Bojić i šta radi, ali meni to nije važno. Teško dišem, doktori su oko mene i ceo dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvek neko tu pored da može da uskoči ako se nešto desi - rekao je Miša, pa je otkrio da će tek da progovori o svemu:

- Mislim da je sada najmanje bitno to šta se dešavalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je sve vreme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvestim da Vidoja više nema, progovoriću o svemu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Viktor Ristović na sahrani

 

Kako smo saznali, Miša se posle sahrane zatvorio u kuću, a u posetu mu je, pored porodice, došao još samo dobar prijatelj.

- Miša se na groblju tokom sahrane maksimalno kontrolisao. Slomilo ga je sve tek kad se sve završilo. Plakao je ceo dan, ništa ne jede danima i zato mu je pozlilo. Znamo samo da su mu lekari dali infuziju tokom jučerašnjeg dana. Merili su mu pritisak i pokušali da ga nateraju da nešto pojede. Ne ustaje iz kreveta, kasno se budi, a tražio je doktorima samo da mu daju nešto za smirenje da bi mogao da odspava jer i s tim ima problema - otkrio je upućen izvor za naš portal.

Foto: ATA Images

Viktor Ristović, Miša Grof bio je otac pokojnog VIdoja

 

Podsećamo, Vidoje je preminuo na Zvezdari, u stanu maserke Danijele Bojić, s kojom je te noći bio intiman, a pre nego što su imali seks bio je pod dejstvom alkohola. Obdukcija je pokazala da je do smrti došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Toksikološki nalazi će tek pokazati da li je koristio psihoaktivne supstance.

Foto: ATA Images

Pokojni Vidoje Ristović bio je u braku sa Nikolinom Pišek

 

 

Komšinica: Danijela ne priča ni sa kim, naručuje hranu, ne izlazi nigde

Foto: Printscreen

Danijela Bojić maserka Vidoja Ristovića

 

Ekipa Republike bila je na adresi maserke Danijele Bojić na Zvezdari, u čijem je stanu preminuo Vidoje Ristović. Pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali ona nije želela da priča. Komšije tvrde da se zaključala u stanu, a samo joj povremeno dolazi prijateljica s kesama u rukama da bi je snabdela potrepštinama i hranom:

 

- Danijela od tog dana ne izlazi iz stana. Hranu naručuje, pa joj donose. Čak ni sa komšinicama više ne priča, a pre ovog skandala je bila baš dobra s nekima od njih. Što se kaže, sakrila se u mišju rupu.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snežana

13.05.2022 19:05

Jadan covek,nedao Bog nikome😥Sve ostalo je ,nebitno...

Tijana

14.05.2022 19:52

Zao mi je mlad covek, nesrecni roditelji! Nedaj boze nikom! Tesko onom ko sahranjuje svoje dete, nema tu vise zivota!