PRVA SUPRUGA VIDOJA RISTOVIĆA NA SAHRANI: Jecaji bivše žene odzvanjali GROBLJEM, Nikolinina ćerka joj pritrčala u zagrljaj! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Vidoja Ristovića, Lana pojavila se na sahrani na Novom groblju u Beogradu!

PRVA SUPRUGA VIDOJA RISTOVIĆA NA SAHRANI: Jecaji bivše žene odzvanjali GROBLJEM, Nikolinina ćerka joj pritrčala u zagrljaj! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a povodom njegove smrti oglasila se njegova prva supruga Lana i njihova ćerka Matea. Na Novom groblju Lana je stigla kako bi se oprostila od bivšeg supruga. 

 

 

Lana je sve vreme jecala na sav glas, a ljudi koji su joj prilazili izjavljivali su joj saučešće. Ristovićeva prva supruga nije krila tugu, a sve vreme je sa njom bila ćerka Matea, kao i njegova druga naslednica koju je dobio tokom braka sa Nikolinom Pišek, Unu Sofiju Ristović

Republika

Foto: Republika.rs

Lana Ristović, prva supruga Vidoja Ristovića

 

Podsetimo, Vidoje je preminuo je prilikom masaže strujom u jednom prestoničkom salonu, a prema saopštenju Višeg Javnog tužilaštva, sumnjivih mehaničkih povreda nije bilo, kao i da će konačan uzrok smrti biti utvrđen tek za mesec dana.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading