Majka KUKA nad GROBOM sina! Nikolina i Miša Grof NEMI, na večni počinak ispratili VOLJENOG Vidoja uz POTRESNU PESMU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

15:35

Danas je sahrana Vidoju Ristoviću.

Majka KUKA nad GROBOM sina! Nikolina i Miša Grof NEMI, na večni počinak ispratili VOLJENOG Vidoja uz POTRESNU PESMU! (FOTO/VIDEO)

ST/D. KADIĆ, republika.rs

Vidoje je sahranjen u porodičnu grobnicu. Majka kuka na sav glas za sinom, dok otac i supruga nemi, gledaju kako kovčeg spuštaju u raku. Vidoje je ispraćen na večni počinak uz pesmu ''Tiho noći moje zlato spava''.

Majka Ristovića je u kolima koja voze sanduk, grca u suzama, dok joj sina na večni počinak ispraćaju zvuci trube.

Završeno je opelo. Povorka je krenula ka mestu gde će večno počivati Vidoje Ristović, njegov otac Miša Grof i supruga Nikolina Pišek idu za sandukom, jecaje ne mogu da zaustave.

ST/D. KADIĆ, republika.rs

Nikolina Pišek i Miša Grof

Prva supruga Lana nije bila u kapeli, a dok je trajalo opelo se pozdravila s svima i napustila groblje kako bi ispratila decu, koja neće prisustvovati pogrebu.

Počelo je opelo Vidoju Ristoviću.

Na sahranu su stigli Ristovićevi veliki prijatelji Vanja Milošević, Milorad Vučelić i kum Miša Beko.

Sa Lanom su i ćerka Matea i Vidojeva ćerka iz braka sa Nikolinom, Una Sofija koje ona čuva dok je Nikolina u kapeli i prima saučešća.

Republika.rs

Matea Ristović

Na Sahranu je stigla i Vidojeva prva supruga Lana Ristović, skrhana bolom i uplakana, kojoj prijatelji i članovi porodice prilaze, izjavljuju saičešće i teše je.

Republika.rs

Lana Ristović

Sahrana se održava na Novom groblju u Beogradu, a ogroman broj priljatelja se već okupio kako bi se poslednji put pozdravili sa Ristovićem.

ST/D. KADIĆ

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek Vidojeva supruga suze i bol ne može da sakrije, a sa njom su i ćerka Una Sofija i Ristovićeva ćerka iz prvog braka Matea.

ST/D. KADIĆ

Nikolina Pišek na sahrani

Nikolina je stigla na groblje u pratnji Vidojevog oca Miše Grofa i majke Marije.

Republika.rs

Nikolina Pišek sa Vidojevim roditeljima

Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini, a danas ga porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading