Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko su bili nerazdvojini, a onda je prijateljstvo PUKLO! Procurila ISTINA o odnosu milionerke i POKOJNOG istoričara umetnosti!

Autor:

Zabava

12.05.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji prijateljstva VIdoja Ristovića i Sandre Meljničenko.

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko su bili nerazdvojini, a onda je prijateljstvo PUKLO! Procurila ISTINA o odnosu milionerke i POKOJNOG istoričara umetnosti!

Foto: instagram.com/vidojeristovic, Youtube

Vidoje Ristović koji je iznenada preminuo u 44. godini i Sandra Meljničenko, bili su dugogodišnji prijatelji, a Vidoje je bio jedan od retkih sa kojima je Sandra i nakon udaje za Andreja Meljničenka nastavila da se druži.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

Sandra je znala čitavu njegovu porodicu, a povezivala ih je zajednička strast prema umetninama.

Spekulisalo se da je Vidojević svoju bivšu devojku, glumicu Katarinu Radivojević dveo na čuvenu jahtu ''A'', te je izgledalo da se blisko prijateljstvo ne može narušiti, ipak stvari su se drugačije odvijale.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra i Andrej Meljničenko su bili veliki prijatelji sa Vidojem

Naime, poslendjih nekoliko godina odnosi između Sandre i Ristovića su zahladneli, a prijateljstvo je puklo otpilike kad i sa beogradskim frizerom Mister X-om, koji je takođe Vidojev prijatelj, prenosi Stori.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading