Kristijan PRECRTAO Ivanu ZAUVEK! Golubović ŠOKIRAO: Tako se radi sa IZDAJICAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović precrtao tetovažu bivše žene.

Kristijan PRECRTAO Ivanu ZAUVEK! Golubović ŠOKIRAO: Tako se radi sa IZDAJICAMA! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Instagram/ kristijan.krile_official

Kristijan Golubović objavio je na svom Instagram profilu da je tetovažu svoje bivše žene Ivane precrtao. Naime, on je preko njenog lica istetovirao veliki crveni iks, a sada je otkrio i zašto.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović precrtao Ivanu

- Nepristojno bi bilo da mi ona spava na ramenu, a toliko je loših stvari uradila u poslednje vreme. Zabranila mi je da vidim ćerku, uzela novac... Odlučio sam se da je precrtam na svoj način. Precrtano je s razlogom. Da se zna o čemu se radi. Kad se skloni totalno onda se ne zna ni da je bila. Ja sam mogao preko nešto drugo, ali nisam hteo, namerno sam uradio ovako. Tako se precrtavaju izdajice. Stavi se krst preko njih, odnosno X jedan. To je crvenom bojom istetovirano preko Ivanine tetovaže - rekao je Golubović, pa progovorio o odnosu sa Ivanom.

 

 

- Nije mi se Ivana javljala uopšte. Ja ću se boriti preko suda za svoja prava. Ja to shvatam kao da mi neko uskraćuje pravo da budem otac tom detetu, koje sam ja napravio. Ivana me je lažno optužila za nasilje i za to će odgovarati. Sve je uradila da bi mene sklonila u potpunosti od porodice. Ta osoba je precrtana, ona je loša osoba, zaboravljena osoba - kaže Kristijan za Pink i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović o Ivani

- Verovatno ću istetovirati Kristinin lik, i ona ako učini slično biće precrtana. Ja nijednu od tri žene nisam precrtavao, ali sam morao Ivanu. Kristina zna da se ponaša, ona ne bi dozvolila da ne vidim sutra naše dete, jer je ona čovek.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović o Kristini

- Dete mogu da vidim u određenim uslovima, a ti uslovi za mene nisu normalni! Da meni neko ili nešto određuje kakav ću ja otac da budem, koliko ću svom detetu da dajem i gde ću s njim biti... Da budem sa svojim detetom sat, dva ili tri i da se ograničavim, da budemo zavoreni u neka četiri zida i da kao degenerici slažemo "lego" kockice?! Evo, ovako da vam kažem, ili ću imati ćerku kako treba ili ću je se odreći! Rećiću da više nemam dete, a dete kad poraste i kad ne bude imala mozak od majke i tašte, nek nađe svog najboljeg oca i neću joj davati bednu alimentaciju 18.000 dinara, koliko su mi odredili, nego 18.000 evra - otkrio je Golubović pre nekoliko dana u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

12.05.2022 10:46

Spasila se.........