SUĐENJE Zorice Marković i Snežane Ilić dobilo novi pravac: KLJUČAN SVEDOK otkrio ISTINU, pevačica uzimala LEKOVE ZA SMIRENJE zbog GNUSNIH UVREDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković i Snežana Ilić našle su se na sudu, a portal Republika.rs saznao je sve detalje.

SUĐENJE Zorice Marković i Snežane Ilić dobilo novi pravac: KLJUČAN SVEDOK otkrio ISTINU, pevačica uzimala LEKOVE ZA SMIRENJE zbog GNUSNIH UVREDA! (FOTO)

Foto: E stock

U ponedeljak, 09. maja održano je suđenje pevačice Zorice Marković i bivša rijaliti učesnice Snežane Ilić u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Portal Republika.rs našao se na licu mesta, gde smo zabeležili i otkrili šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice. Pevačica Zorica Marković podnela je privatnu tužnu protiv Snežane, zbog vređanja u snimku kada je Ilićeva nazvala ljutu rivalku ,,polusvetom". 

Međutim, Snežana tvrdi kako ona to nije izjavila, te da je snimak montiran. Zorica nam je otkrila da je novinar koji je sačinio snimak ujedno bio i sam svedok na suđenju, te da je on izneo istinu i sve detalje koji su bili potrebni. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Snežana Ilić Zadruga

 

- Šta teći, a ne zaplakati! Prošlo je, meni uvek prođe! Sud je tu da odluči, imali smo svedoka, novinara, koji je tada radio intervju za Pink.rs, priložilo smo snimak, mi govori istinu, oni se hvataju za slamku. Atmosfera je bila... Vređali su advokata, da su lažovi, meni je svašta dobacivala, sudija je reagovala kako treba. Šta reći... Žena stalno priča o nekim stvarima o rijalitiju, nije imala po mom mišljenju razlog. Dve babe se sude ozbiljnim glupostima, ali oni to očigledno hoće. Ja imam poverenja i u sud, i u svog advokata. 

Kako se osećaš zbog toga što moraš da dolaziš na suđenja?

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com

Snežana Ilić i Zorica Marković suđenje

 

- Ona sve vreme mene podbada, ona je rekla da svi vi ,,novinarčići" uzimate pare, za ovog čoveka(svedoka) je rekla razne gluposti. Meni ovo postaje jako smešno, ali pravda mora da stigne kad-tad, oni se hvataju za vreme, datume, ali znaju šta znači polusvet po vujakliji. Ima dosta svedoka, Ognjen je prvi, sada idemo dalje, ja imam 20 svedoka. U ugovoru imamo sve, ona je meni vređala decu, ja nisam ni razmišljala o tužbi, uđeš, potpišeš i to je to. Nažalost, traje to već dve godine, nemam pojma više. Ja kao i uvek, verujem u sudstvu, u pravdu, u ovaj sud, ljudima je sve jasno. Ja mislim da će se to presuditi kako treba, znam 100%! Ranije mi je bilo, dobijala sam nervne slomove, pila sam bromazepame. Znam da imam dobrog advokata. Dečko je, tvoj kolega, Ognjen, rekao istinu, oni tvrde da je to montirano, nije on bio sam. Bitno je da li sam ja bila ispred ili iza. 

Na pitanje da li se vidi kraj ovog agoniji, Zorica nam poručuje:

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Zorica Marković

 

- Nadam se da će se ovo završiti, meni je zaista mučno da se više vučem po sudovima zbog ovakvih stvari. Videćemo kakvu će sud odluku doneti, ja samo znam da živim u zemlji Srbiji u kojoj je zakon isti za sve, poštujem sve sudije i znam koliko im je naporno u njihovom poslu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading