Dijana Đoković otkrila Novakovu DUGO SKRIVANU TAJNU: Rekao mi je IZDAO SAM SEBE!

Autor:

Zabava

10.05.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznat detalj iz života Novaka Đokovića, trenutak koji je njega najviše boleo.

Dijana Đoković otkrila Novakovu DUGO SKRIVANU TAJNU: Rekao mi je IZDAO SAM SEBE!

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Dijana Đoković majka Novaka Đokovića je u jednoj emisiji govorila otvoreno o privatnim stvarima, vaspitanju dece i odnosu sa njima, te otkrila da je Novak taj koji sada „vaspitava“ majku i oca, a onda je objasnila i kako.

Republika

Foto: youtube.com/Graham Bensinger

Dijana Đoković o Novaku

‒ Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše – ispričala je Dijana, pa se osvrnula na period kada je imao povredu ruke zbog čega je napravio najdružu pauzu u karijeri:

Republika

Foto: Starsport

Dijana Đoković je sinu najveća podrška

‒ Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultata. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se... Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

11.05.2022 04:45

I Novak je običan smrtnika. Odličan igrač tenisa, ali smrtnik. 😐