NAKON 20 GODINA OTKRIVENA VELIKA ISTINA O BRAKU MILANA KALINIĆA: Konačno je sve ISPLIVALO, a tiče se njegove SUPRUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić otkrio kako se nosi sa lepotom svoje supruge Sandre!

NAKON 20 GODINA OTKRIVENA VELIKA ISTINA O BRAKU MILANA KALINIĆA: Konačno je sve ISPLIVALO, a tiče se njegove SUPRUGE! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Milan Kalinić je već 20 godina u srećnom braku sa suprugom Sandrom, a za sebe može da kaže da je srećan čovek jer kako glumac tvrdi ne bi promenio nijedan sekund proveden sa njom. te iako ona lepo izgleda, ističe da mu ne smeta što je drugi gledaju.

‒ Naravno, smetalo bi mi kada bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje. 

Republika

Foto: ATA Images

Milan Kalinić i Sandra Kalinić

 

‒ Ne „zveram“ okolo, ali volim da posmatram. To radim i pred Sandrom. Uostalom, nekad i zajedno komentarišemo ‒ otkrio je Milan jednom prilikom, a prenosi Hello

‒ Sve dok se ostaje u granicama pristojnosti – normalno je, ali nije normalno da se pravimo ludi kad je činjenica da je neko izazvao našu pažnju. To je licemerno. Kad se pravimo da nismo primetili da neko dobro izgleda, onda se nameće razlog za sumnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading