Bosanac za vreme Jugoslavije IZDVAJAO 100.000 MARAKA MESEČNO ZA POREZ! Kompozitor otkrio detalje, ove pesme su mu donele OGROMNU LOVU

Autor:

Zabava

09.05.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac izneo je nepoznate detalje iz prošlosti, vezane za njegovu karijeru.

Bosanac za vreme Jugoslavije IZDVAJAO 100.000 MARAKA MESEČNO ZA POREZ! Kompozitor otkrio detalje, ove pesme su mu donele OGROMNU LOVU

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac

Dragan Stojković Bosanac stvorio je mnogo pesama koje se i dan-danas slušaju. Kompozitor je otkrio koji hit se najviše sluša.

To je Vesna Zmijanac i "Ne kunite crne oči" - rekao je Bosanac i dodao koliko je dobro zarađivao ranije.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac ima najveći hit

 

Ranije to nije funkcionisalo kao danas. Ali mogu da kažem da sam u Titovo vreme bio najveći platiša poreza na opštini Novi Beograd. To je bilo između 50.000 i 100.000 maraka godišnje. Posle je došao rat, Milošević i sistem se raspao - priča Stojković za Espreso i otkriva od kojih pesama najviše zarađuje.

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Dragan Stojković Bosanac komponovao je mnogo pesama

 

- To su pesme koje sam uradio za Halida Bešlića i za Šabana Šaulića. Oni se izdvajaju, ali to su smešne pare - zaključio je Bosanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading