Da li je Vidoje PREDOSETIO SVOJU SMRT? Nikolinin suprug se POŽALIO PRIJATELJU, isplivali jezivi detalji

Autor:

Zabava

09.05.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidoje Ristović je navodno otvorio dušu bliskoj osobi i predvideo nešto šokantno.

Da li je Vidoje PREDOSETIO SVOJU SMRT? Nikolinin suprug se POŽALIO PRIJATELJU, isplivali jezivi detalji

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović, muž voditeljke Nikoline Pišek, koji je preminuo 8. maja, nedavno se navodno požalio drugu da će brzo umreti od velike količine hrane, pića i tableta za potenciju, navodi Kurir, koji piše i da je više ljudi apelovalo na Vidoja da "spusti ručnu".

- Mi smo ga savetovali da pripazi malo više na sebe. Tokom korone se baš ugojio, ali bio je veliki hedonista - uživao je u dobroj hrani, piću, tompusima. Voleo je i tajlandske masaže, često je to praktikovao s Tajlanđankama. Koliko znam, imao je i koronu, moguće je da su sve to posledice postkovida, da je imao srčane probleme, a da nam nije ništa rekao o tome. Ipak, nije nas slušao, radio je šta je hteo i kako je hteo, i to mu je i došlo glave. Kad su mi javili da je Vidoje preminuo, prošla me je jeza, jer sam se setio jednog od naših poslednjih razgovora. Tada mi je dok smo ručali, odjednom, iz čista mira, rekao: "Ja ću umreti od hrane, pića i "cijalisa"!" Kao da je nešto predosetio. Strašno - ispričao je prijatelj pokojnog Ristovića, navodi pomenuti medij.

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini

 

Podsetimom, spekuliše se da je Vidoje koristio vijagru, a da li je upravo to uzrok njegove iznenadne smrti potvrdiće toksikološki nalaz.

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović istoričar umetnosti

 

Inače, Vidoje Ristović je srpski istoričar umetnosti. Rođen je 25. jula 1978. godine, a njegov otac je jugoslovenski antikvar i trgovac, Miša Grof.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading