OTKRIVENA TAJNA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I VIKI MILJKOVIĆ: Evo šta se dešava između dve koleginice, a šta je pokušano da se ZATAŠKA, SAD JE ODJEKNULO!

Autor:

Zabava

09.05.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Snežana Đurišić se slizala sa Viki zbog novca!

OTKRIVENA TAJNA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I VIKI MILJKOVIĆ: Evo šta se dešava između dve koleginice, a šta je pokušano da se ZATAŠKA, SAD JE ODJEKNULO!

Foto: Republika

Već izvesno vreme Viki je sama protiv svigh u žiriju "Zvezda Granda" , pa je otkriveno da je Snežana Đurišić stala na njenu stranu i to sve zbog velikg novca kako navodi izvor Sveta.

– Viki je ušla u ogromnu lovu i to svi pričaju, ali niko je ne voli i stalno je napadaju. Ali, Viki se nekako zbližila sa Sneškom i ubedila je da joj pomogne u biznisu sa prodajom i opremanjem nekretnina. Šta su se dogovorile, niko tačno ne zna, ali se priča da Viki puca na Sneškine kontakte i ovde i u Americi gde ona ima imovinu i bogate prijatelje. Računa da će joj Sneška pomoći da proda neki stan ili ga opremi, a za to bi joj dala procenat, kako to već ide u poslu. Sneška samo treba da izreklamira njenu firmu, to je dovoljno jer će njoj svi verovati. Žena ima veliki ugled u narodu, nikad nikog nije prevarila, svi znaju da je poštena i da drži reč, a u poslu je to glavna stvar. Mogla je i Marija Šerifović da pomogne Viki, ali očito nije zainteresovana za te kombinacije, baš kao ni druge kolege iz žirija – kaže izvor za Svet i dodaje da Viki prodaje i stanove u Dubaiju. Sneška je za sada na svoj Instagram okačila reklamu Miljkovićkine firme, a ne sumnjamo da će joj i nabaciti neke klijente.

Foto: Youtube printscreen

Viki Miljković

 

– Pa to su najslađe pare. Ne mora da putuje, peva, ne spava noćima. Viki radi kvalitetno i sve je legalno, crno na belo. Što da ne kane neka parica – kaže izvor iz Granda, a da nije gadljiva na novac Đurišićka je i sama priznala.

– Ma ko ne voli novac? Obožavam novac, ali on me ne može učiniti srećnom. Novac može da mi pomogne da uradim nešto što će da me usreći, a sama količina novca da me usreći, to nije moj slučaj. Naprotiv, novac je veliko iskušenje -objasnila je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading