Anastasija Ražnatović PROGOVORILA O VEZI SA GUDELJOM, pa se dotakla BIVŠEG MOMKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2022

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović je za Republiku prvi put govorila o fudbaleru Nemanji Gudelju, sa kojim je u vezi.

Anastasija Ražnatović PROGOVORILA O VEZI SA GUDELJOM, pa se dotakla BIVŠEG MOMKA! (VIDEO)

Foto: Republika/O. Bogdanović

Pevačica Anastasija Ražnatović večeras otvara novi salon lepote (spa salon), a za Republiku je ispričala kakvi su joj utisci:

- Fantastično se osećam, dugo već pripremamo sve ovo, jako sam uzbuđena, dosta smo se potrudili da sve ispadne ovako, i sigurna sam da će žene često dolaziti ovde da se ulepšavaju. Razmišljala sam da uđem u šminku ali je Maja Berović i Emina Jahović počele sa šminkom, ali ajde nešto drugo da ne bude pretrpano pa sam pokrenula nešto što je kvalitetno.

Foto: Republika/O. Bogdanović

Anastasija Ražnatović o novom dečku

Ceca Ražnatović nije učestvovala u ovom projektu.

- Mama je presrećna, tu je da nam da vetar u leđa. Nije mi mama pomogla u finansiranju, imam partnerku sa kojom radim i zajedno učestvujemo u tome - rekla je pevačica.

- Ne znam šta da vam kažem, možete videti po meni i mom osmehu da je sve kako treba, da sam srećna i zaljubljena i to je to. Sve što ste videli, sve je sjajno - rekla je pevačica.

Šta je još Anastasija rekla o njenom bivšem dečku Đorđu Kuljiću i njegovoj novoj devojci, pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading