Goga Sekulić nakon RAZVODA uhvaćena sa ZGODNIM PEVAČEM u AKCIJI: On se razgolitio, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić uhvaćena je sa kolegom, nakon razvoda od Uroša Domanovića!

Goga Sekulić nakon RAZVODA uhvaćena sa ZGODNIM PEVAČEM u AKCIJI: On se razgolitio, pa pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Goga Sekulić nedavno je šokirala javnost kada je potvrdila da se razvodi od bračnog partnera Uroša Domanovića

 

- Uroš i ja smo bili šest godina u braku, iako se još uvek zvanično nismo razveli, ali smo se razišli. Dogovorili smo se pre nekih šest, sedam meseci da se rastanemo, s obzirom da je takva situacija bila da smo jednostavno dete i ja morali iz nekih određenih, nama poznatih razloga da budemo u Beogradu, on je morao da ostane u Cirihu... Niti je njemu tamo bilo lako da bude sam, niti meni da budem sama sa detetom. Hvala puno mojim roditeljima koji su kao svake bake i deke uskočili i pomogli mi, ali prosto ja kada sam sama sa detetom i nešto radim, a još te neko proverava, uvek kažem na daljinski kada se prave neke tenzije, dobra sam ja, dobar je i on, bitno je da smo dobri roditelji. Dogovor kuću gradi, bolje da zbog deteta ostanemo prijatelji, da naše dete raste u nekoj zdravoj atmosferi - rekla je Goga o razvodu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Goga Sekulić i Uroš Domanović Instagram

 

No, sada je atraktivna pevačica uhvaćena u zagrljaju sa zgodnim kolegom, koji je javnost ranije poznat po mnogim skandalima. U pitanju je učesnik ,,Zvezde Granda" i pevač Žarko Mandić, koji je bio gost sa Gogom u jednoj emisiji. Žarko je bio u atlet beloj majici, koja je istakla njegove mišiće, dok se Goga odlučila za provokativnu kombinaciju u kojoj su joj grudi došle do izražaja. 

Republika

Foto: Instagram.com

Goga Sekulić i Žarko Mandić

 

Njih dvoje su igrali zajedno, pa se u jednom trenutku Goga oslonila na Žarka tokom nastupa. Iako je poznato da Goga voli mlađe muškarce, ovog puta jasno je da je u pitanju samo scenski nastup. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading