Detalj o BRAKU Nikoline i Vidoja otkriva sve: Dušica Jakovljević progovorila o POSLEDNJIM TRENUCIMA, imali su VELIKE PLANOVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević otkrila je detalj o braku Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića!

Detalj o BRAKU Nikoline i Vidoja otkriva sve: Dušica Jakovljević progovorila o POSLEDNJIM TRENUCIMA, imali su VELIKE PLANOVE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek danas je saznala za tragičan gubitak, jer ju je napustio njen suprug Vidoje Ristović. Vidoje je preminuo iznenada u 44. godini života.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

 

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je poslednje trenutke koje je provela sa Nikolinom i Vidojem, a nesumnjivo je da su njih dvoje bili skladan par, što i njeno svedočenje o velikoj ljubavi govori. Voditeljka je ostala brzo zabezeknuta informacijom koja ju je zatekla. 

Republika

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević

 

- Jao, Bože, sad sam od vas čula, nisam znala. Jako mi je žao, ja Nikolinu jako dugo poznajem i puno je volim- rekla je Dušica, i dodala:

- Bili su divan par, pre nekoliko dana sam gledala kako zajedno sređuju kuću, oni su bili jako skladni, mnogo su se voleli i bili su par za primer. Moje iskreno saučešće - rekla je voditeljka Dušica za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading