Ko je bio Vidoje Ristović? Za verenički prsten dao 15.000, a za svadbu pukao 400.000 evra, bio je i OSUĐIVAN!

Autor:

Zabava

08.05.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je bio Vidoje Ristović.

Ko je bio Vidoje Ristović? Za verenički prsten dao 15.000, a za svadbu pukao 400.000 evra, bio je i OSUĐIVAN!

Foto: ATA Images

Vidoje Ristović

Vest da je sprski istoričar umetnosi i suprug voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo, šokirala je javnost.

Republika

Foto: ATA Images

Vidoje Ristović preminuo

Naime, on je sinoć preminuo u svojoj 44. godini, a voditeljka sa kojom ima ćerku Unu Sofiju potvrdila je smrt svog supruga.

Živeli su na relaciji Beograd-Zagreb. Nikolina i Vidoje su se venčali 2013.godine u Monte Karlu, a već sledeće dobili ćerku Unu Sofiju.

Republika

Foto: ATA Images

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek imaju ćerku

Vidoje je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu, a potom stekao diplomu isrotičara umetnosti. Potiče iz bogate porodice, a njegov otac, Viktor Ristović poznatiji javnosti kao Miša Grof, devedesetih godina se bavio trgovinom antikviteta i umetnina.

Nikolina i Vidoje su se upoznali u Dubrovniku, sretali su se u Crnoj Gori, dok su u Beogradu otpočeli svoju vezu, koju su obelodanili 2012. godine. Ubrzo ju je verio prstenom od belog zlata koji je koštao kako se navodilo 15.000 evra i zapevao joj pesmu Sandija Cenova “Žena budi mi ti“, te joj rekao: “Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku”. O njihovoj svadbi u Monte Karlu se pričalo naširoko, jer je slavlje koje je trajalo tri dana, navodno koštalo 400.000 evra.

 

 

2011. godine, Vidoju je policija našla pištolj za koji nije imao dozvolu, te je protiv njega podnesena krivična prijava za nezakonito nošenje oružja. Postupak pred Višim sudom u Beogradu je pokrenut u aprilu 2012. godine, a on je nakon priznavanja krivice osuđen na devet meseci pritvora, prenosi Tportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.05.2022 14:33

Jadna Nikolina! Prvo se umalo ugušila u stanu sa kćerkicom, otac joj je umro a sada i muž. Baš strašno! Podrška Nikolini i da nađe snage da nastavi dalje.

Odgovori 38 0