Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom: Neke stvari ne treba da se objašnjavaju, oboje znamo kako to ide!

Autor:

Zabava

08.05.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević otkrila istinu o ljubavi sa Petrom Benčinom.

Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom: Neke stvari ne treba da se objašnjavaju, oboje znamo kako to ide!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Glumčki duo Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a glumica je jednom prilikom otkrila da je Petar bio taj koji je nju osvojio.

Republika

Foto: ATA Images

Tamara Dragičević i Petar Benčina

- Meni se on udvarao i super mu je išlo. Bio je baš šmeker. I što mi se više udvarao to sam se ja više zaljubljivala u njega. Pored toga što je zgodan i lep, odmah sam osetila da je i on iz velike porodice, ali ti neki pogledi na život, vaspitanje, maniri i na kraju ta neka privlačnost koja ne može da se opiše, ili se desi ili ne - pričala je Tamara u jednoj emisiji u kojoj je otkrila da iako je bila mlada kada ga je upoznala, znala je da je on taj:

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Dragičević o braku sa Petrom Benčinom

- U trenutku ste, uživate, stvari se dešavaju spontano i sve je išlo onako kako treba. Poverenje je jedan od važnijih stvari i taj osećaj neke slobode da vi nekome verujete da je sa vama. Prednost je to što radimo isti posao i neke stvari ne moraju da se pojašnjavaju i objašnjavaju. Oboje znamo kako to ide - otkrila je Tamara.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading