NA GROBU MARINKA ROKVIĆA SE ZAKLEO: Evo šta je uradio Nikola zbog POKOJNOG OCA, otkrivena POSLEDNJA ŽELJA pevača! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikola Rokvić otkrio poslednju želju oca!

NA GROBU MARINKA ROKVIĆA SE ZAKLEO: Evo šta je uradio Nikola zbog POKOJNOG OCA, otkrivena POSLEDNJA ŽELJA pevača! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Nikola Rokvić se na grobu svog oca zakleo da će mu biti blizu i da će zbog njega obići svetom zemljom Isusa Hrista, i to je uspeo da uradio šestomesečnog pomena. 

- Poslednjih godinu i po dana koliko se Marinko borio sa kancerom prostate, on je sa Nikolom počeo da obilazi manastire u nadi za ozdravljenjem. I sada kada ga više nema, njegov sin je nastavio tamo gde je njegov otac stao. Nikola je na hodočašće otišao za uskršnje praznike, a kako je i sam objasnio svojoj porodici, sve vreme se molitvama obraćao Marinku, pa se u Beograd vratio potpuno preporođen. Naime, svako ko obavi hodočašće ima pravo da svom imenu doda prefiks Hadži, što je on i uradio - objasnio je izvor blizak Rokvićima i nastavio

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić

 

- Nikola je pravo iz Izraela otišao ocu na grob, gde je ostavio posebnu brojanicu koju je doneo iz svete zemlje i koju je namenio za svog oca. Zna da bi se Marinko ponosio sada na njega i da je uvek pričao da bi voleo da neko iz porodice jednog dana obavi hodočašće. Sada mu se i taj san ispunio - rekao je izvor za Star.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading