Đole Đogani progovorio o Marku Miljkoviću nakon DRAME sa lokalom: Denser priznao da nije video Luninu bebu, pa otkrio o odnosu sa Anabelom! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

03.05.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani za portal Republika.rs otkrio je u kakvim odnosima je sa Anabelom Atijas, kao i sa Lunom Đogani!

Đole Đogani progovorio o Marku Miljkoviću nakon DRAME sa lokalom: Denser priznao da nije video Luninu bebu, pa otkrio o odnosu sa Anabelom! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Republika.rs

Popularni denser i pevač Đole Đogani pred našim kamerama otkrio je sve o novostima koji dolazi iz njegovog doma, te nam je otkrio da uskoro priprema hit zbog kog je se estrada zalediti kada bude ugledao svetlost dana, jer je u pitanju ozbiljna saradnja sa velikim imenima, te nam je napomenuo da numera pretenduje da premaši uspešnosti ,,Nema više Cile mile". 

 

 

Međutim, ovom prilikom upitali smo Đoganija i da nam prokomentariše navodni kurcšlus koji je napravio Marko Miljković. Kako je Kurir pisao, Miljković je napravio dramu u jednom lokalu zbog buke, što je on demantovao, pa smo upitali i Đoleta da nam otkrije da li je upoznat sa tom dramom. 

- Nisam upoznat sa time, nisam to čuo!

U kakvim si odnosima sa Lunom Đogani i da li ste u kontaktu?

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković Instagram

 

- Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem, sa Lunom nemamo komunikaciju, osim kada se vidimo na slavljima, ,,Zdravo-Zdravo", ne pručamo puno. Naši odnosi se nisu ni pokvarili, ne znam ni šta.

Pričalo se, to je i Anabela Atijas potencirala tokom rijalitija ,,Zadruga 3", da Gagi Đogani duguje Đoletu veliku svotu novca, i obrnuto, te smo ga upitali u kakvim je danas odnosima sa bivšom snajkom.

Republika

Foto: ST/Aleksandar Nalbantjan

Anabela Atijas i Đole Đogani

 

- Sa Anabelom ne pričam uopšte, samo sa Gagijem, sa bratom se viđam stalno, bio je u Švedskoj, jednom nedeljno se viđamo kod sestre. 

Za kraj druženja, Đole nam je oktiro i da nije video Luninu bebu uživo, te da mu je Gagi samo preko telefona pokazao snimke i fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković Instagram

 

- Video sam, ali samo na fotografiji i na snimku. Naravno da bih voleo da ih vidim i da porazgovaram, da se družimo, nema razloga za bilo kakvu svađu. U rijalitijima se pričaju i istinite i neistinite priče, da to bude zanimljivo. Luna mi se nije izvinila, nismo ni pričali o tome, u suštini to je biznis i ko zna da radi biznis rijalitija, tu se uzme odličan novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading