Tamara Đurić optužila Katarinu Živković da je LJUBAVNICA I ALKOHOLIČARKA: Umesto da osnuje porodicu, ona RASTURA TUĐE!

Autor: Vladan Mišić

Zabava

03.05.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je za Republika.rs navela da je Katarina Živković ljubavnica i alkoholičarka.

Tamara Đurić optužila Katarinu Živković da je LJUBAVNICA I ALKOHOLIČARKA: Umesto da osnuje porodicu, ona RASTURA TUĐE!

Foto: Republika/O.Bogdanović, ATA Images

Tamara Đurić, Katarina Živković

Bukti novi rat između pevačice Katarine Živković i starlete Tamare Đurić. Nakon što je Katarina za naš portal govorila o elitnoj prostituciji, oglasila se Đurićeva koja je poručila Živkovićevoj da je ljubavnica i alkoholičarka.

- Šta očekivati od jedne neobrazovane Zvezde Granda iz Leskovca kojoj kosa i dalje nije izvetrila od kafana, dima i roštilja. Kad je ispala iz Leskovačkog voza nije kao tamošnje devojke pokazala moler i kulturu unutrašnjosti, nego je i danas najobičnija ljubavnica. Umesto da osnuje porodicu ona rastura tuđe. Pevaljki u poznim godinama toplo preporučujem da se ostvari i pronađe sebe u nekim lepšim stvarima ne samo u čaši -  ispričala nam je Tamara, koja nije želela da otkriva ime čoveka kome je, prema njenim navodima, Katarina ljubavnica, rekavši da on nije tema.

Foto: ATA Images

Katarina Živković pevačica

- Počnimo stvari da zovemo pravim imenima. Zvede zvedama, ku**e ku**ama, starlete starletama, pevačice pevačicama, ljubavnice ku**ama. 


Poruka za nju koju može da razume sa osam razreda škole i njenog podneblja je "drži se kravo svoje livade", tako će me jedino razumeti - rekla je Tamara, koja je istakla da nema ništa loše u tome što je starleta, pomenuvši svetsku zvezdu koju zovu "starletom".

- Pronašla sam se u njenoj izvavi da su starlete prostitutke a ja mislim da su prostitutke babadevojke koje spavaju sa oženjenim muškarcima. Kao što je svaka žena koja se u tim godinama potu*a po tuđim kućama umesto da ima svoju i svoju porodicu kao na primer ja, starleta. Kim Kardašijan je starleta i ima petoro dece. A ona (Katarina Živković, prim.aut.) nema vremena za tako odgovorne uloge jer mora da loče po kafanama i peva po provincijama ispred toliko ljudi da ih na prstima možeš prebrojati - zaključila je Tamara za naš portal.

Foto: ATA Images

Tamara Đurić starleta

Podsetimo, Katarina je za Republika.rs oštro pričala o elitnoj prostituciji, koja već neko vreme drma javnu scenu.

Ne mogu da budem iznenađena navodima da su pojedine "javne dame" prostitutke jer o istim tim imenima čitamo iz godine u godinu, to se ponavlja. I svaki put te devojke su kao šokirane i kako to njima da se desi... Pored toga, u isti koš se stavljaju prave pevačice i kvazipevačice, iskreno, to nije okej, to osuđujem i nervira me. Podržavam te rijaliti-zvezde koje postanu pevačice samo ako su stvarno talentovane i ako im hvatanje za mikrofon nije paravan za prostituciju. - Ja sam za to da se prostitucija legalizuje i da se ženama omogući da rade ono što najbolje znaju i lepo da plate porez državi. Stvarno sam veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti. Ne, one su prostitutke. Prostitutke nisu nikako pevačice ni voditeljke i baš bih da se tu znaju neke stvari - ispričala nam je Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading