SEKA ALEKSIĆ OPLJAČKANA: Nasred ulice doživela HAOS, ovo nije ni SLUTILA DA ĆE SE DOGODITI!

Autor:

Zabava

03.05.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić opljačkana svojevremeno u Budvi.

SEKA ALEKSIĆ OPLJAČKANA: Nasred ulice doživela HAOS, ovo nije ni SLUTILA DA ĆE SE DOGODITI!

Foto: Instagra.com

Seka Aleksić svojevremeno je opljačkan u Budvi i to u trenutku dok jefanovima davala autograme i slikala se sa njima, šetajući Starim gradom, spustila je torbu koja je brzinom svetlosti nestala.

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka - kazao je tada izvor blizak pevačici i dodao:

Republika

Foto: Instagra.com

Seka Aleksić

 

- Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena - dodao je izvor.

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala pre pet godina i našalila.

- Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti - rekla je tada Seka, a preneo je Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading