Lepa Lukić NE DA DOZVOLU za snimanje filma o njoj! Pevačica IZRIČITA u svojoj odluci, a evo i ZAŠTO!

Autor:

Zabava

02.05.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić ne dozvoljava da se bez njene provere snima film o njoj.

Lepa Lukić NE DA DOZVOLU za snimanje filma o njoj! Pevačica IZRIČITA u svojoj odluci, a evo i ZAŠTO!

Foto: ATA Images

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić saznala je da se planira snimanje filma o njoj i njenom životu, a poučena lošim iskustvom o tome kako je predstavljena u filmu ''Toma'', odlučila je da ne daje tek tako dozvole za snimanje filma i da se dobro upozna sa svim detaljima.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić o filmu

- To je tačno, javili su mi da hoće da snimaju film o mom životu. Nisam još ništa potpisala, niti dala dozvolu da to mogu da snimaju. Ta produkcija koja hoće da snima film još traži pare za taj projekat. Konkurisali su valjda, pa čekaju rezultate. Otkud znam šta rade, mene to ne zanima, sad spremam papirologiju za Kanadu, moram da rešim sve za tu inostranu penziju, dve godine nisam bila tamo zbog korone. Ne interesujem se uopšte za to, samo mi još fali da se bakćem još i oko tog filma. I ako budu našli novac, ja to sve prvo moram da pročitam kako su to oni zamislili, ko će biti glumci i sve ostalo. Nisam za to da se to odradi po svaku cenu. Ako bude, to mora biti sve perfektno - rekla je Lepa za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading