Taki Marinković PUKAO 5. 000 evra na Đanija: Nakon SVAĐE sa Majom, uhvatili smo ga sa njenom drugaricom u PROVODU! (PAPARACO FOTKE)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

01.05.2022

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković pukao 5. 000 evra na Đanija!

Taki Marinković PUKAO 5. 000 evra na Đanija: Nakon SVAĐE sa Majom, uhvatili smo ga sa njenom drugaricom u PROVODU! (PAPARACO FOTKE)

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković nakon porodične drame, uhvaćen je u noćnom izlasku ni manje, ni više nego sa Aleksandrom Subotić i njenim suprugom Pecom. Njih troje su uživali uz hitove poznatog folkera Radiše Trajkovića Đanija, koji je uveseljavao celo veče ovaj trio.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja Marinković svađa

 

Portal Republika.rs došao je do saznanja i koliko je Marinković ostavio bakšiša Đaniju za samo jednu pesmu, koja ga je pogodila u srce, budući da je došao sa novom devojkom, koja je svima privukla pažnju. Taki je našao novu devojku direktno iz Hrvatske, koja je uživala sa njim celo veče.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković

 

-Taki je došao sa Majinom drugaricom Aleksandrom, super su se provodili, tu je bio i Subotićkin muž i Takijeva nova devojka, koja izgleda tako bombastično, grudi, lice, telo, zadnjice, brutalno izgleda! Đani nam je pevao, svi smo skakali, pravili smo haos! Taki je u jednom trenutku izvadio 5. 000 evra i dao Đaniju bakšiš, bio je pravi džek, što se kaže - govori izvor za Republika.rs koji se našao na licu mesta sa Marinkovićem.

U nastablu pogledajte fotografije koje su nastale tokom ove lude noći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srle

02.05.2022 22:23

Ruznog li coveka nisam.video odavno,a baksis mora da je peca dao,ovaj duguje i bogu i narodu

podesen

25.05.2022 05:31

Ovaj nema 2 po dinar kakvih 5000e,dužan kao Grčka.