IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O BEBI: Bivši suprug Goce Tržan otkrio da će imati TREĆE DETE!

Autor:

Zabava

01.05.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinkovi progovorio o prinovi!

IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O BEBI: Bivši suprug Goce Tržan otkrio da će imati TREĆE DETE!

Foto: ATA Images

Ivan Marinković

Ivan Marinković otkrio da sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan nema kontakt, što mu jako teško pada. Međutim, za to, kako kaže nije kriva njegova bivša žena, a onda je priznao i da želi treće dete.

– Jednostavno, neke stvari su se dešavale u prethodnom periodu mog života, i ostavile traga na sve. Ne mogu da krivim ni sebe jer nikome nisam ništa nažao učinio, osim što sam bio gde jesam i radio to što jesam. Ovo su posledice. Ja sam strpljiv i svestan sam svega. Čekam. Svaki normalan čovek bi se loše osećao u mojoj situaciji, da sa svoje dvoje dece nema relaciju kakvu bi voleo. Žao mi je što je tako, ali neću da kukumavčim i patetišem. Ne volim da pričam o tome kako se osećam i šta radim – rekao je Ivan Marinković za Svet i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Ivan Marinković i njegova devojka

 

– Kad je ćerka u pitanju, neke stvari su se desile. Verujem u bolje sutra, verujem da će sve doći na svoje. To što ne učestvujem u njenom odrastanju, nije moj izbor. Postojala je priča o neplaćenim alimentacijama, to je najveći deo moje krivice, međutim to sam sve regulisao. To je moja obaveza kao oca, i tu nema spora, dileme, to tako treba. Lena će sada da napuni 15 godina, odrasla je devojka. Spreman sam i po treći put da budem roditelj. Jelena i ja smo skoro četiri godine zajedno. Sa njom pričam o svemu. Kad su deca u pitanju, tu mi je podrška za sve. Jelena i ja radimo na tome, i nadamo se da ćemo se uskoro ostvariti kao roditelji – zaključio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading