NIKOLA ROKVIĆ ODLAZI U MONAHE: Bojana mu dala BLAGOSLOV, isplivalo SVE, JAVNOST ZANEMELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikoli Rokviću supruga dala blagoslov da se zamonaši!

NIKOLA ROKVIĆ ODLAZI U MONAHE: Bojana mu dala BLAGOSLOV, isplivalo SVE, JAVNOST ZANEMELA! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić već godinama obilazi manastire, živi po strogim verskim pravilima i ne krije želju da se zamonaši. Od kada je preminuo njegov otac Marinko Rokvić, još više i jače se okrenuo crkvi i molitvi.  Uskršnje praznike proveo je sam, bez porodice, na reci Jordan.

Nikola Rokvić ne krije želju da odavno ima želju se zamonaši

– Nikola je svake godine do sada Uskrs proslavljao sa porodicom i zajedno sa njima išao u crkvu. Ove godine je odlučio da ode sam u Izrael, da obiđe neke svetinje ali i obavi čin pogružavanja u Jordanu. Bojana nema ništa protiv toga, ona je sa svojom porodicom na Bledu u Sloveniji i uživa na drugi način. Ona vidi da Nikola sve više razmišlja o tome da jednog dana ode u monahe, on oseća da je to njegov životni put, a Bojana ne želi da ga sprečava i potpuno ga razume. Sa druge strane njegova majka Slavica smatra da je dovoljno to što je okrenut Bogu i živi u skladu sa verom i da bi bilo previše da ostavi porodicu. Ona ga moli da to ne čini – rekao je za Svet izvor blizak porodici.

 

 

– Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem – rekla je Bojana jednom prilikom, što je Nikola i potvrdio, prenosi Svet.

– Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put. Moja Bojana je veliki čovek. Ona je videla tu moju želju i ljubav i rekla: Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading