SIN POKOJNOG ĐORĐA BALAŠEVIĆA POSTAJE OTAC: Aleksa otkrio POL BEBE, nakon velike TRAGEDIJE dobio NEVEROVATNU SNAGU!

Autor:

Zabava

30.04.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Balašević otkrio da za tri meseca postaje otac!

SIN POKOJNOG ĐORĐA BALAŠEVIĆA POSTAJE OTAC: Aleksa otkrio POL BEBE, nakon velike TRAGEDIJE dobio NEVEROVATNU SNAGU!

Foto: youtube.com

Olivera Balašević spisateljica i udovica Đorđa Balaševića, sinoć je otkrila da će postati baka, a budući tata Aleksa i sin kantautora danas je saopštio pol bebe. 

Danas se na svom Instagramu oglasio sin legendarnog pevača koji se najpre zahvalio svima koji su sinoć pevali pesme njegovog pokojnog oca, na koncertu koji je napravljen njemu u čast, a usput otkrio i da će mu verenica podariti ćerku.

-Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš verni ostatku planete. Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve- napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading