ĐORĐE BALAŠEVIĆ JE PREMINUO, ALI NJEGOVA MUZIKA ŽIVI: Sada je Olivera odlučila da PROMENI TOK DEŠAVANJA, evo gde i kad ćemo PONOVO čuti pevača!

Autor:

Zabava

19.04.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Balašević otkrila gde će se slušati premijerno pesma pokojnog kantautora!

ĐORĐE BALAŠEVIĆ JE PREMINUO, ALI NJEGOVA MUZIKA ŽIVI: Sada je Olivera odlučila da PROMENI TOK DEŠAVANJA, evo gde i kad ćemo PONOVO čuti pevača!

Foto: Printscreen/Republika

U sklopu negovanja sećanja na lik i delo Đorđa Balaševića, njegova supruga Olivera Balašević (62), uz podršku i pomoć ćerki Jelene i Jovane i sina Alekse, nastavlja s predstavljanjem bogatog umetničkog legata slavnog novosadskog poete i kantautora.

Predstaviće se novo izdanje Đoletove zbirke pesama “Dodir svile”, koja će biti obogaćena neobičnom intimnom prepiskom supružnika. Na promociji, koju je porodica zakazala za 29. april, prisutni će uživati i u Đoletovoj pesmi koja nikada nije napustila studijsku i porodičnu intimu. 

Republika

Foto: Printscreen

Olivera Balašević i Đorđe Balašević

 

Olivera Balašević  je rekla da je porodica osmislila predstavljanje knjige u njihovom domu u ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu, a sada je otrkila i kako će sve to izgledati, piše Glorija.

- Kao veliku serenadu, jedinstvenu po tome što se neće baš izvoditi od strane jedne osobe sa spoljne strane prozora drugoj unutra, već će biti pevana od strane nas sa unutrašnje strane – svim dobroćudnim primaocima lepih vesti sa spoljne strane. Tempo promocije diktiraće ritam odabranih pesama koje će se odsvirati, a čuće se i Đoletova priča o serenadi, premijerno, iz porodične arhive. I kada mrak bude prizvao dovoljno zvezda nad Salajkom, premijerno će se predstaviti i ta pesma... Ponovo ćemo slušati Đorđa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading