Bokser DEMANTOVAO DA JE LAZIĆ UZIMAO DROGU NA NJEGOVOM ROĐENDANU: Menadžer laže, Darko je meni dobar!

Autor:

Zabava

28.04.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokser Marko Nikolić je demantovao da je na njegovom slavlju bilo droge.

Bokser DEMANTOVAO DA JE LAZIĆ UZIMAO DROGU NA NJEGOVOM ROĐENDANU: Menadžer laže, Darko je meni dobar!

Foto: Privatna arhiva/Marko Nikolić, ATA Images

Bokser Marko Nikolić slavio je rođenan večeri kada je Darka Lazić uhapšen. Sportista je demantovao navode pevačevog menadžera da je na žurki koji je bokser organizovao bilo narkotika.

- Video sam da se digla kuka i motika zbog toga što je priveden Darko Lazić nakon što je kući otišao posle zabave kod moje supruge i mene. Ja Lazića poznajem godinama, družimo se i rado je viđen gost na mojim porodičnim zabavama. Međutim, ono što nije korektno u celoj ovoj situaciji da ispadne da neko sipa narkotike mojim gostima kao što sam pročitao da je za medije izjavio pevačev menadžer. Svi zunaju da sam ja sportista, a pre svega otac dvoje maloletne dece. Konkretno dva sina. Na rođendanu su bili ljudi koje privatno cenim i poštujem i koji su u svojim profesijama jako uspešni cenjeni i poštovani - rekao je Nikolić za Kurir, i još jednom poduvukao da narkotika nije bilo.

Foto: Instagram

Marko Nikolić na svom rođendanu

- Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše. Bio je veseo, raspoložen i nijednog trenutka nije ukazivalo na to da je nešto koristio. Sve vreme je sedeo za svojim stolom, jednog trenutka se latio mikrofona i zapevao. Mislim da je neprimereno od strane dotičnog menadžera da govori neistinu. Ja se ne mešam ljudima u život i ne određujem odraslim i zrelim osobama koliko će da jedu i piju, a nikada nikoga nisan pitao da li konzumira nedozvoljene supstance ili ne. Ne mešam se ljudima u život. Žao mi je što je Darko doživeo neprijatnost. On je za mene brat i prijatelj i uvek ću ga ceniti i poštovati kakav god da je, meni je dobar - rekao je bokser.

Foto: ATA Images

Darko Lazić folker

Na Markovoj rođendanskoj žurki je pevao Joca Stefanović, a gosti su bili Dušica Grabović, Uroš Živković i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading