Indi progovorila o druženju sa MAFIJAŠIMA, pa priznala da je bila u STRAHU za život: NISAM BILA SVESNA ŠTA SE DEŠAVA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.04.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović otkrila do sada nepoznate detalje života.

Indi progovorila o druženju sa MAFIJAŠIMA, pa priznala da je bila u STRAHU za život: NISAM BILA SVESNA ŠTA SE DEŠAVA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Indi Aradinović sreli smo na otvaranju jednog prestoničkog lokala, a ona nam je tom prilikom otkrila 

 

 

- Imala sam operaciju želuca, što je danas dostupno i transparentno i većina mojih kolega rade. Operacija se iskomplikovala i dovele ne do sliv želuca, već do bajpasa koji rade osobe koje su ekstremno teške i onda je došlo do dodatnih komplikacija. Naravno da sam se uplašila, nisam ni bila svesna šta mi se dešava, ali strah je bio prisutan - ispičala je Indi ponovo priču o problemu koji je imala.

Republika

Foto: Republika.rs

Indi o operaciji

Kako je izbacila novu pesmu ''Mafijaš'', Indi je priznala da se neko vreme družila sa ljudima iz mafijaških krugova, te da je bila inspirisana upravo njihovim životom.

- Pevala sam mnogima, pa i mafijašima. Volim u filmovima da vidim takve ljubavi, ali da me takvi privlače pošto-poto ne, mada nikada se ne zna. Za mene su mafijaši oni koji imaju takav stil života, družila sam se sa takvom vrstom ljudi i njihv život mi je bio interesantan, sve ono što sam videla, čula i spoznala. Interesantan je njihov život.

Republika

Foto: Republika.rs

Indi o druženju sa mafijašima

Indi je otkrila i da je od pesama ''Bato bre'' i ''Ekspresno'' zaradila mnogo novca, ali nažalost nije umela da ga sačuva.

- Donele su mi mnogo novca, ali ja to nisam znala da zadržim. Ne znam tačno koliko, ali više stanova su mi donele. Uglavnom, neka sam ja živa i zdrava.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading