Džiža stala na STRANU Darka Lazića, pa otkrila da li je ikada bila pod OPIJATIMA: Treba da se sve LEGALIZUJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.04.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džidža Stojović oplela je po Đorđu Davidu, a onda dala svoj sud o hapšenju Darka Lazića.

Džiža stala na STRANU Darka Lazića, pa otkrila da li je ikada bila pod OPIJATIMA: Treba da se sve LEGALIZUJE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Aleksandra Stojković Džidža pojavila se na otvaranju jednog prestoničkog lokala i tom prilikom progovorila o konstantnim prozivkama od strane Đorđa Davida, kao i o hapšenju pevača Darka Lazića.

 

 

- Ja mislim da mene Đorđe David nije kritikovao nego pohvalio - rekla je kroz smeh Džidža, pa otkrila šta misli o njegovim komentarima upućenim njenom ocu Bosancu, da treba da povede računa šta njegova ćerka radi i nosi, a ne da negativno komentariše učesnice takmičenja ''Zvezde Granda''.

Republika

Foto: Republika.rs

Džidža o Đorđu Davidu

- Nije njegov problem šta njegova ćerka radi, moj otac vodi računa o tome, problem je nastao oko jedne devojke, njegovog kandidata, moj otac je nju komentarisao, ja sam videla taj stajling i nije mi se dopao, nije bio primeren onome što se izvodilo od pesama, tako da ću se složiti sa svojim ocem. A Đorđe David traži prostor za reklamu, jer mene ni ne poznaje.

Republika

Foto: Republika.rs

Džidža stala na očevu stranu

Kako je jutros uhapšen pevač Darko Lazić kom je nađeno 0.91 promila u krvi, Džidža je dala svoj sud o celokupnoj situaciji:

- To je teška tema, nije problem javnih ličnosti, problem je što su oni izloženi tome, problem je generalno Balkana što je to prisutno i što po meni treba da se legalizuje, to ništa nije novo i strano - kaže Džidža i otkriva da li se ikada našla u sličnoj situaciji:

Republika

Foto: Republika.rs

Džidža o Darku Laziću

- Pod opijatima? Nikada nisam bila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading