Zlata Petrović PLAKALA U CRKVI: Pevačicu POBEDILE EMOCIJE za Vaskrs!

Autor:

Zabava

25.04.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović za dan Vaskrsa, posetila je crkvu gde su je savladale emocije.

Zlata Petrović PLAKALA U CRKVI: Pevačicu POBEDILE EMOCIJE za Vaskrs!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović otkrila je kako provodi vreme za najveći hrišćanski praznik, kao i ko sprema trpezu za Vaskrs.

- Kao i svake godine, u krugu porodice. Došla su mi deca i unučići. Spremamo standardno, jedan lep ručkić, nije važno šta je na stolu, važno je sa kim to provedeš. U ovom slučaju ja sam i baba i mama, kao i uvek se potrudim da to bude za decu odlično. Mi nismo alavi, mi smo toliko jedna normalna porodica, radujemo se svakoj sitnici, ako je od srca, radujete se, a ako je rada radi to nije to. Uvek se setim svog detinjstva kada nisam mogla to sebi da priuštim, a možda bih jadna kao detence tada to volela. Sva deca u ovom vremenu ničega nisu željni, retko ko. Sad se živi u drugom vremenu, uvek učim decu da budu skromna i normalna da u ljubavi i radosti to provedemo. Baba je u kući sve sredila, krećemo od supice pa nadalje - rekla je pevačica koja je na prvi dan praznika obišla i crkvu. 

Foto: ATA Images

Zlata Petrović zaplakala u crkvi za Vaskrs

- Bila sam u crkvi, u Hramu na Mirijevu je prelepo... Juče kad sam ušla ja sam zaplakala od sreće - istakla je Zlata za Pink.rs, koja se prisetila starih vremena.

Foto: Youtube printscreen

Zlata Petrović folkerka

- Moja generacija je nekada živela drugačije. Čekali smo praznike jer kao tada dobiješ nešto i radovali smo se. Uvek se radujem prazniku i zahvaljujem se Bogu svako jutro i veče, a kamoli za praznike. Juče sam išla u crkvu i plakala... I od sreće i od tuge, svašta mi se pomešalo. Ljudi koji rade u crkvi znaju ta moja osećanja, poznaju me. Probudilo mi je stare emocije i uspomene - ispričala je Petrovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading