PRVI VASKRS SA NASLEDNIKOM: Filip Reljić i Maša Matijević prvi put progovorili o SINU, otkrili kada prave SVADBU, a evo kako se Sara snašla u ulozi TETKE iz INOSTRANSTVA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

24.04.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Matijević i Filip Reljić prvi put za portal Republika.rs otkrili su sve o roditeljstvu, kao i kako će provesti prvi Vaskrs sa naslednikom!

PRVI VASKRS SA NASLEDNIKOM: Filip Reljić i Maša Matijević prvi put progovorili o SINU, otkrili kada prave SVADBU, a evo kako se Sara snašla u ulozi TETKE iz INOSTRANSTVA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Novopečeni roditelji Maša Matijević i Filip Reljić za portal Republika.rs prvi put su otvoreno progovorili o roditeljstvu, ali i kako će provesti Vaskrs. Podsetimo, Maša se pre dva meseca porodila i na svet donela naslednika, kom su dali ime Viktor Reljić

 

 

Šta vam je dolazak Viktora promenilo u životu?

- Sve nam se promenilo, ali bukvalno, način spavanja, način života, ja više ne radim.

- Maša sad uživa, ja gazim jače nego ikada, sad malo manje spavam, ono što su nam govorili. Ljudi, naspavajte se, dok imate vremena!

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Filip Reljić i Maša Matijević

 

Filipe, šta ti najteže pada trenutno?

- Ja volim da menjam pelene, kad je prazna, ja se smorim, mora tu nešto da bude, da bude vredno cimanja. Šalim se... Ništa mi ne pada teško, beba je najlakši stepen, tek će posle da bude... 

- Plašila sam se da on neće provoditi vreme sa njim, ali ne, baš smo uspeli da uskladimo sve. 

- Mislio sam da neću stizati da bude aktivan u poslu i da budem tu za njih.

Kako ćete provesti Vaskrs sada kada imate i pojačanje?

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Filip Reljić i Maša Matijević

 

- U krugu porodice, prvo ćemo ići kod jedne bake i deke, pa kod drugih, velika nam je fa milija, drago nam je da imamo još jednom člana više. 

- Ovo nam je tek drugi uskrs, sa Vićom prvi, u suštini ja sam sa mojima farbala jaja, ali sada ćemo da napravimo nove tradicije, zajedničke.

Kada ćete napraviti venčanje?

 

- Mi se nadamo sledećeg leta, iskreno, želimo da izađe Mateja i da svi budemo na broju, ove godine bi bilo sve zbrzano sve to, nismo znali šta nas čeka zbog ovog korona stanja. 

Kako se Sara ponaša kao novopečena tetka?

- Sara je fenomenalna, baš je nežna sa njim, biće prava tetka koja će da ga razmazi. Tetka iz inostranstva, jer je više u inostranstvu, nego što je ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading