Ana i Mirče Radulović sa sinom prvi put otvorili vrata doma: Voditeljka i pevač su nas ugostili na Vaskrs u porodičnom gnezdu, otkrili su nam sve o OBIČAJIMA na najradosniji praznik! (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

24.04.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Mirče Radulović prvi put samo za portal Republika.rs otvorili su vrata porodičnog doma i otkrili su nam sve o običajima za Vaskrs.

Ana i Mirče Radulović sa sinom prvi put otvorili vrata doma: Voditeljka i pevač su nas ugostili na Vaskrs u porodičnom gnezdu, otkrili su nam sve o OBIČAJIMA na najradosniji praznik! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Voditeljka Ana Radulović i njen suprug pevač Mirče Radulović prvi put otvorili su vrata svog toplog doma samo za portal Republika.rs na najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs. Ana i Mirče su nas ugostili kao pravi domaćini, a tom prilikom su nam kako oni provode ovaj praznik.

 

 

Društveno nam je pravio i njihov sin Konstantin, koji je bio presrećan zbog dolaska naše ekipe u stan, te smo odmah porazgovarali o njihovim običajima na Vaskrs. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ana i Mirče Radulović sa sinom na Vaskrs

 

- Mislim da imamo svi iste običaje, ali smo svi na okupu i na Vaskrs je sve dozvoljeno što je lepo. 

- Najmlađi se najviše raduju! -  govori Mirče i dodaje:

- Svaki praznik sam proveo radno, u većini slučajeva sam na radnom mestu, tako ću i ovaj Uskrs. Mi tamo slavimo malo kod kuće, pa posle sve nadoknadimo. 

Kako ste provodili Vaskrs u detinjstvo, čega je ono čega se prvo setite?

- Ja moram da priznam nekako sam malo više volela kad je Božić, ali volim sve praznike. Isto kao i sada, porodica na okupu, uvek dolaze gosti, uvek sam dobijala neke poklončiće, radovala sam se najviše poklončićima, a sada se radujem kada smo na okupu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ana i Mirče Radulović

 

Potom smo se dotakli i teme oko proširenja porodice, a atraktivna voditeljka nam se poverila da bi volela da Mirčetu rodi još dva deteta.

-

Republika

Foto: Republika.rs

Ana i Mirče Radulović sa sinom

 

Da li ste plašili nečega u odgajanju muškog deteta?

- Ja se još plašim, mnogo sam plašljiva kada je on u pitanju. Pogotovu to što je sada zastupljeno vršnjačko nasilje, ali sve vreme radimo sa njim i učimo ga pravim vrednostima života, ali ja se baš plašim oko njega i stalno vodim računa. 

 

- Pre neki dan je imao izlet sa vrtićem, pa je krenula panika zbog toga, ja sam joj rekao neka ide!

Da li vaspitačine imaju neki gard prema vama, budući da ste poznati?

Republika

Foto: Republika.rs

Ana i Mirče Radulović sa sinom

 

- Mi smo prezadovoljni vrtićem, nemamo nijednu zamerku, on je dete koje mnogo voli da ide u vrtić, ide u vrtić od godinu i po dana, stvarno nemamo zamerke, ali stvarno to mislim. 

- Mi sami sa sobom prvenstveno nemamo problem sa tim da tripujemo da smo poznate ličnosti i bar u vrtiću nemamo taj problem, imamo zdrav odnos. Ali imamo situacije gde Kostini drugari kad me vide krenu da me dovikuju ,,Mirče, evo ga Mirče", ali to mi je baš slatko. 

Ko je loš i dobar policajac?

- Ja sam i dobar, i loš policajac, dovoljno je jedan pogled i on sve razume - govori Mirče. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading