FIZIČKI OBRAČUN na nastupu Relje Popovića! Internetom kruži SKANDALOZAN snimak pevača, svi su ga osudili! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović napravio je neviđenu dramu na nastupu!

FIZIČKI OBRAČUN na nastupu Relje Popovića! Internetom kruži SKANDALOZAN snimak pevača, svi su ga osudili! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Pevač Relja Popović napravio je pravi skandal na jednom nastupu, a snimak iz noćnog kluba postao je viralan na društvenim mrežama. Naime, tokom njegovog nastupa nepoznata osoba zamahivala je rukama iz publike, a Popović je u jednom trenutku burno odreagovao, te je tu osobu odgurnuo od sebe. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, jer ovakvo ponašanje od Popovića do sada nije poznato javnosti, osim u njegovim filmskim ostvarenjima. 

 

 

Na društvenoj mreži TikTok snimak je postao viralan, a ono što se može zapaziti jeste da je osoba htela Popoviću da da novac, što je on odbio. Poznato je među pevačima da mnogo novca zarade kada je u pitanju bakšiš, ali izgleda da je ovog puta Relja odlučio da odbije. 

 

 

Međutim, kako se spekuliše na snimku, komentariše se da je ovo bilo na ivici fizičkog kontakta, a vi u nastavku procenite šta se zapravo desilo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading