GORAN BREGOVIĆ JE VEĆ 30 GODINA U BRAKU: Mnoge AFERE su se POVEZIVALE sa njim, ali samo OVA MOĆNA ŽENA MU JE UKRALA SRCE iako je OŽENJEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.04.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorana Bregovića je još svojevremeno fascinirala Mirjana Bobić Mojsilović

GORAN BREGOVIĆ JE VEĆ 30 GODINA U BRAKU: Mnoge AFERE su se POVEZIVALE sa njim, ali samo OVA MOĆNA ŽENA MU JE UKRALA SRCE iako je OŽENJEN! (FOTO)

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović

Ljubavni život Gorana Bregovića startovao je još od njegove 17.godine, od tog trenutka pa do dan danas postao je predmet obožavanja lepšeg pola, te su mu see razne afere sa ženama sa javne scene pripisivale.

Pre nego što se 1993. godne oženio Dženanom Sudžukom sa kojom ima troje dece, a koja mu je zarobila srce,  Bregović nije dugo zadržavao fokus na jednoj dami.

Povezivali su ga sa Majom Sabljić, koju je jurio dok nije pristala da sa njim ode na piće. Spekulialo se da je bio u emotivnom odnosu i sa Lepom Brenom, te da ju je posećivao u stanu u Novom Sadu, dok je ona letovala na njegovoj jahti. Pričalo se i da je ljubio Alku Vujicu kojoj je posvetio pesmu, kao i manekenku Ljiljanu Tić, ali i mnoge druge čijih imena danas najverovatnije ne može ni da se seti, piše Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Sve te dame su veoma kratko ostajale u Breginom životu, nisu se zadržavale, a samo jedna, pored supruge koju obožava, uspela je da ga do te mere fascinira da joj već 30 godina poklanja pažnju. Reč je o književnici Mirjani Bobić Mojsilović. Mira i Brega upoznali su se dok je ona još radila kao novinarka, a umetničke duše su im se prepoznale do te mere da nijedan javni događaj narednih godina nije mogao da protekne da njih dvoje nisu zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Dok je ona rado uvek prisustvovala Breginim koncertima, on nije preskakao da poseti pozorišne premijere predstava čiji je ona autor ili pak predstavljanju njenih romana, a čak u svom stanu drži i jednu sliku koju je ona svojim veštim rukama naslikala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading