Ammar Mešić pokazao ČIME RASPOLAŽE! Glumac se SKINUO i doveo devojke do LUDILA, ODLEPILE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ammar Mešić novom objavom doveo je do ludila mnoge devojke.

Ammar Mešić pokazao ČIME RASPOLAŽE! Glumac se SKINUO i doveo devojke do LUDILA, ODLEPILE! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/ammarsadvam

Glumac Ammar Mešić simpatije publike je zadobio u seriji „Igra sudbine“. Svojom ulogom je privukao pažnju ženskog pola, a sada je fotografijom koju je objavio na Instagramu, pokazao zbog čega ga obožavateljke toliko vole.

Republika

Foto: ATA Images

Ammar Mešić

 

Naime, Ammar je poznat kao neko ko vodi zdrav život i redovno vežba, a sada je otkrio kako se hranio zdravo 45 dana i da u tom roku nije jeo šećer i pio sokove, kao i da je vodio računa o hrani koju je konzumirao. Uz sve ovo je vredno vežbao, a rezultat su pločice na stomaku, na koje su devojke bukvalno odlepile.

 


 
Mešić je fotografijom, koja je nastala u kupatilu I na kojoj pozira bez majice, očigledno želeo da istakne svoje izvajano telo, zgodne trbušnjake, zategnute grudi i jake ruke, a ako je suditi po komentarima, u tome je uspeo.

 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ammarsadvam

Ammar Mešić pokazao kako izgleda

 “Najbolji si frajer na javoj sceni”, “Koliko si samo zgodan”, “Kako bih te potrošila z apar minuta”, “Ovakav jedan mi treba”, samo su neki od komentara koji su se nizali.

 


 
Domaća javnost imala je prilike i da ga upozna kao prvog glumca sa naših prostora, koji je bio deo čuvene serije "Igra prestola", a još od tada, Mešića "bije glas" da je jedan od najlepših i najzgodnijih glumaca novije generacije.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading