Gola Ljuba Pantović, na njoj samo KAMENI SILIKONI: Dve BOMBE samo što ne eksplodiraju, ovaj kadar izaziva SRČANE SMETNJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gola slika Ljube Pantović obišla je ceo svet, svi gledaju u njene kamene silikone!

Gola Ljuba Pantović, na njoj samo KAMENI SILIKONI: Dve BOMBE samo što ne eksplodiraju, ovaj kadar izaziva SRČANE SMETNJE! (FOTO)

Foto: instagram.com

Rijaliti zvezda i jedna od najpoznatijih bodibilderki Ljuba Pantović objavila je provokativnu fotografiju, koja je izazvala potpuni haos na društvenim mrežama. Naime, Pantovićeva je od ranije poznata kao provokativna žena, koja na svoje telo gleda kao na umetnost, a budući da bi mnoge žene volele da izgledaju kao ona, redovno objavljuje fotografije kao motivaciju. 

 

 

Ovog puna Ljuba je skinula brus, a na sebi je imala samo donji veš, odnosno gaćiće i gole silikonske grudi koje su prosile zemljinoj teži. 

 

 

Ljuba je preko silikona stavila cenzurisanu traku, kako se ne bi cice videle u potpunosti, ali u komentarima su se našli mnogi muškarci koji bi voleli da ona bude baš njihova. Inače, Ljuba je neko ko uživa u komplimentima od strane muškaraca, ali ne krije da joj žene mnogo više pišu i hvale njen izgled. 

Da li se vama Ljuba Pantović sviđa u ovakvom izdanju?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Strahinja

19.04.2022 11:30

Kratke i grbave fudbalerske noge.

Odgovori 13 1
Nikolina

19.04.2022 15:54

Cega se pametan stidi budala se ponosi.

Odgovori 11 0
Dragan

19.04.2022 16:24

Samo da pitam kako je vaš novinar? Koji je on pačenik!!!