Otkriveno kako izgleda DEVOJKA Marka Đokovića! Evo šta misle Srđan i Dijana o snajki Brazilki! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako izgleda devojka Marka Đokovića.

Otkriveno kako izgleda DEVOJKA Marka Đokovića! Evo šta misle Srđan i Dijana o snajki Brazilki! (FOTO)

Foto: Starsport

Braća Đoković osim što imaju uspešno izgrađene karijere, pored sebe imaju i prave lepotice. O životu Novaka Đokovića i Đorđa Đokovića znamo mnogo, ali za raliku od njih Marko Đoković se ne eksponira u javnosti i svoj privatan život čuva, kao i devojku, inače Brazilku i dizajnerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da su se Marko i Letisija venčali, što je demantovao njegov otac Srđan Đoković.

– Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni – objasnio je Srđan Đoković tada za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Njih dvoje žive na Majorki, gde on radi radi u jednoj teniskoj akademiji, a kako skoro nikada ne govore o svojoj ljubavi javno, jedna njena poruka na društvenim mrežama se i dalje prepričava.

– Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… ne znam odakle da počnem… jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volle bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leti Tessari (@letitessari)

 

Dijana i Srđan Đoković ponosni su na svoje sinove i ne kriju da su zadovoljni snajkama, a Srđan je jednom prilikom otkrio da se on i supruga ne mešaju u odluke svojih sinova.

– Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mešali i nećemo se mešati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading