SRPSKI VODITELJ IZGUBIO JE SVE U POŽARU NA KARABURMI, A SADA PORUČUJE: Jedino sam MAČKU tražio, nastavljam od nule!

Autor:

Zabava

18.04.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i voditelj Živojin Krstić otvorio je dušu nakon stravične nesreće.

SRPSKI VODITELJ IZGUBIO JE SVE U POŽARU NA KARABURMI, A SADA PORUČUJE: Jedino sam MAČKU tražio, nastavljam od nule!

Foto: ATA Images

Živojin Krstić novinar

Nakon stravičnog požara na Karaburmi, voditelj  Živojin Krstić, izgubio je sve nakon što mu se zapalio stan.

Njegove kolege novinari ovih dana objavili su potresne fotografije izgorelog stana, apelujući na pomoć. On se trenutno nalazi u opštini Palililula gde zajedno sa komšijama čeka neophodne procedure.

Foto: printscreen youtube grand magazin

Živojin Krstić voditelj ostao bez stana

- Čekamo da vidimo šta može da se uradi. Ono što je evidentno je da je došlo do eksplozije frižidera ili instalacija i nastala je totalna šteta na celom spartu - rekao je Živojin u emisiji "Grand Magazin".

Krstić je zahvalan na podršci koju je dobio od kolega ovim povodom.

Foto: printscreen

Živojin Krstić apel za pomoć

- Do trenutka dok nisam otišao u stan držao sam se okej, ali momenat kada vidite da ništa nije ostalo što je stvarano decenijama shvatate da je džaba sve, sreća što nisam bio tu. Jedino što sam tražio u tom stanu je mačka. Krenuo sam od nule, nastaviću od nule. Mnogo ljudi je ponudilo pomoć. Moram da se zahvalim kolegama, novinarima iz različitih redakcija, ne poznajem ih sve, znam kolike su novinarske plate i puno mi znači i mnoge javne ličnosti su se uključili u ovom trenutku i to mi više znači nego bilo šta - rekao je Živojin.

Foto: printscreen/instagram

Živojin Krstić novinar

Jedni razlog zbog koga se svakog dana vraća na mesto nesrećnog događaja je nada da će se njegov kućni ljubimac pojaviti i odazvati na njegov glas.

- Kada sam video da gori zgrada ništa me nije zanimalo osim gde mi je mačka. U subotu popodne otišao sam da vidim da li je nešto ostalo i kada sam video da nema, to mi je bilo najteže. I da je nešto moglo da se izvuče šta će mi, nema krova, nema ničega, najbitnije je imati dobre ljude oko sebe - zaključuje novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading