ŽESTOKO BATINJANJE NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Dva pevača se sukobila, MAKLJANJE KULMINIRALO, A ONDA JE ON ULETEO I PREKINUO SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Montano i Rambo Amadeus su svojevremeno napravili spektakl bokserskim mečom!

ŽESTOKO BATINJANJE NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Dva pevača se sukobila, MAKLJANJE KULMINIRALO, A ONDA JE ON ULETEO I PREKINUO SVE! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Spektakularni boks meč u kojem su snage odmerili Toni Montano i Rambo Amadeus i nakon 25 godina se ne zaboravlja, te nas svako malo podsrti na dobre stare dane, a moglo bi se reći da i danas vrlo lako dospe u žižu interesovanja.

Pre 25 godina odigran je spektakularni šaljivi bokserski meč između dve legende, Tonija Montana i Ramba Amadeusa i to sve jer je Toni svojevremeno u emisiji kod Minimaksa rekao da bi sa svakim pevačem izašao na boks meč

Republika

Foto: youtube printscreen

Toni Montano

 

Organizator obračuna bio je tadašnji predsednik FK Železnik Jusa Bulić, koji je na stadion doveo i lava iz Beogradskog zoološkog vrta koji je bio u kavezu, jer je nadimak njegovog kluba bio Lavovi.

Meč je gledalo nekoliko hiljada ljudi. Pored Ramba i Tonija, učešće su uzeli još dvojica pevača, ali i velikih beogradskih mangupa i šmekera starog kova. Oliver Mandić kao Tonijev sekundant, te Dušan Prelević Prele, kao sudija u ringu.

Izveštaj sa ove bokserske revije prikazan je na prvom programu tadašnje RTV Beograd. Toni i Rambo radili su meč po pravilima boksa u tri runde, bez laži i prevare. Kako su tada gledaoci komentarisali - pravo boksersko šibanje i makljanje.

Republika

Foto: instagram.com/rambo.amadeus

Rambo Amadeus

 

Fizički vidno nepripremljeni, ali sa velikom željom za dobrim boksom, obojica fajtera malaksali su pre isteka vremena i odlučili da prekinu meč zagrljajem. Ringovni sudija Dušan Prelević Prele nije imao ništa protiv, pa je odlučio da obojicu boksera proglasi pobednicima.

"Mi se nismo boksovali, pod broj jedan, već smo pravili jedan spektakl. Sve ovo je bilo za narod. Mi se znamo dosta dugo, sa estrade... Ali, muški da je bilo, jeste", izjavio je Toni Montano.

Posle toga, izjavu je smejući se dao Rambo Amadeus:

"Ubi me budala! Bilo je žestoko. Toni je odličan borac", rekao je on.

Pogledajte snimak:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pablito

18.04.2022 09:28

zdrave duse...