Katarina Grujić PRIZNALA kako se snalazi u ulozi majke: Nikada ne ide sve po PLANU, pomoć je NEOPHODNA!

Autor:

Zabava

16.04.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pokazala je kako izgleda nakon trudnoće.

Katarina Grujić PRIZNALA kako se snalazi u ulozi majke: Nikada ne ide sve po PLANU, pomoć je NEOPHODNA!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Katarina Grujić bila je gost emisije ''Magazin In'' i tom prilikom otkrila kako se snalazi u novoj ulozi, kao i kako je uspela da liniju dovede do savršenstva nakon porođaja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Katarina Grujić o organizaciji nakon porođaja

- Ja sam novopečena mama, beba je napunila tek četiri meseca... Sve je stvar organizacija, nikad ne ide sve po planu. Mislim da je pomoć nephodna, jer same ne možemo sve da stignemo, tu je naravno i karijera, tu je porodica, da provedemo neko vreme i sa mužem i da sve bude u redu sa bebom, tako da mislim da je pomoć neophodna. Ko god da ima mogućnost, da li da možda plati dadilju ili ima možda mamu, sestru, koga god, treba da uzme za pomoć - počinje Katarina, koja je na zahtev voditeljke ustala da pokaže kako izgleda.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Katarina Grujić pokazala kako izgleda

- Otišao je stomak, nema ga! To je samo red, rad i disciplina. Ne kažem da to svaka žena mora da to uradi, ali ja sam takav tip. Ja sam neko ko se i ranije hranio zdravo, trenirala sam svaki dan, pa što ne bih nastavila i sad? Pijem ja i vince, ali u teretani sam dva sata - kroz smeh je rekla pevačica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading