JEDEM BARENI ĆIZBURGER... Naša pevačica progovorila o NAJVEĆEM POROKU, a zbog ove izjave će vam krenuti SUZE na oči! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.04.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović za Republika.rs otkrila je sve o njenoj ishrani!

JEDEM BARENI ĆIZBURGER... Naša pevačica progovorila o NAJVEĆEM POROKU, a zbog ove izjave će vam krenuti SUZE na oči! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Vanja Mijatović odlučila je da se pripremi za leto, te je za portal Republika.rs otkrila čime se to zapravo ona hrani. Naime, ističe da nikada nije imala problem zbog viška kilograma, te da je ona neko ko je veliki gurman, ali da je počela da obraća pažnju na to šta unosi u organizam. 

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović

 

Tokom razgovora Vanja nam je ispričala da li konzumira alkohol i da li je nekada imala pomračenje zbog njega.

- Sokove ne pijem, alkohol ne pijem, vrlo, vrlo retko, pogotovu ne kada nastupam. Kada popijem sam vesela, ali i nervozna... Šalim se... Inače, vrlo slabo pamtim, baš loše pamćenje imam, pa to ne bih prepisala alkoholu - odgovorila je Vanja za Republika.rs.

Vanja nam je ispričala i koji joj je najveći porok.

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović pevačica

 

- Cogarete, to mi je jedini porok! Dva paklice popušim dnevno!

- Ne jedem salate, što se vidi po meni. Ma, šalim se, ne opterećujem se time. Ne pijem ceđeno vođe, ne jedem salate... Šta zdravo jedem? Jedem zdravo, bareno, brokoli... Bareni čizburger (smeh). U poslednje vreme jedem baš nezdravo, ali trudim se - poručila je Mijatovićeva za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading