SRCE DA TI PREPUKNE OD TUGE: Danica Maksimović rastužila sve fotografijom starom 40 godina, zbog POKOJNOG glumca su svi zaplakali! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Maksimović rastužila je sve na Instagram profilu!

SRCE DA TI PREPUKNE OD TUGE: Danica Maksimović rastužila sve fotografijom starom 40 godina, zbog POKOJNOG glumca su svi zaplakali! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Srpska glumica Danica Maksimović izgleda zanosno, a njene slike svakodnevno pokazuju da se i u gotovo osmoj deciniji rad na sebi i svom telu isplati. Ono što je svima poznato jeste da je Danica oduvek bila san mnogim muškarcima, koji i danas uzdišu za njenom lepotom i pojavom.

 

 

No, danas je Danica na svom instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je sa svojim kolegom Batom Živojinovićem, a slika je stara punih 40 godina! Nastala je tokom snimalnja filma Dorotej. Film govori o srednjovekovnoj Srbiji, tačnije, radnja se dešava 1308. godine, a Bata glumi kapetana vojske Dadara.

 

 

Bata Živojinović nas je napustio pre skoro šest godina, a Danica nas je prosetila ovom objavom koliko je velik umetnik bio Bata, i da njegove uloge ostaće upamćene zauvek. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading