Pevač RASKRINKAO Ružicu nakon NEKOLIKO GODINA ĆUTANJA! "Dete koje je ABORTIRALA NIJE MOJE" Aki URNISAO BIVŠU, sada su sve KARTE NA STOLU

Autor:

Zabava

12.04.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ružice Veljković, Andrija Aki Marković, je rešio da otvori dušu i da otkrije istinu o odnosu sa bivšom modelsicom koja je umešana u elitnu prostituciju.

Pevač RASKRINKAO Ružicu nakon NEKOLIKO GODINA ĆUTANJA! "Dete koje je ABORTIRALA NIJE MOJE" Aki URNISAO BIVŠU, sada su sve KARTE NA STOLU

Foto: Instagram, printscreen youtube grand

Ružica Veljković, Andrija Marković

Ružica Veljković, bivša modelsica i učesnica "Parova" je dospela u centar skandala oko elitne prostitucije nakon što je jedna uhapšena devojka otkrila da je orgijala po Makedoniji sa bivšom rijaliti učesnicom.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ružica Veljković, bivša modelsica

Ružičin bivši dečko, pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali i rijaliti "Farma", Andrija Aki Marković, je rešio da otkrije istinu.

- Što se tiče dotične, pretpostavio sam ja to odavno,samo me je bilo sramota da pričam o tome jer sam bio jako mlad i što je još gore, sa dotičnom u vezi. Sećate se svi šta je "bilo" pre devet godina, pa da razjasnimo nešto... U to vreme, da li smatrate normalnim da neko ko uopšte nije u zavidnoj fanansiskoj situaciji, da se ne izrazim drugačije, ode u Dubai? S obzirom da sam imao samo 20 godina i da sam jako kratko u tom trenutku živeo u Beogradu (a dolazim iz manje sredine, iz Požarevca), lako mi je bilo ispričati bajku u koju ću ja poverovati - ispričao je Aki, a onda se osvrnuo i na navode da je Ružica abortirala njegovo dete:

Republika

Foto: printscreen youtube grand

Andrija Aki Marković, bivši dečko Ružice Veljković

- Trudnoća? Da, bila je trudna i abortirala je dete, ali dete uopšte nije ni bilo moje, što sam naravno saznao i želeo odmah da prekinem sa njom... Tim saznanjem ona ostaje bez odličnog paravana i uglednog i dobro situiranog dečka, pa me iz revolta optužuje za nasilje i na taj način pokušava bar nešto da izvuče iz cele te situacije, a sebe naravno da zaštiti - kaže Aki za Kurir, pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen youtube grand

Andrija Aki Marković, pevač

- Ubrzo nakon toga i povlači tužbu jer je svesna da se ništa od toga nije ni dogodilo. Tako da, tada me je jako bilo sramota pričati na tu temu, jer sam bio razapet od strane medija na najgori mogući način. Znate da nikakve izjave nisam davao, sem jedne kada je tužba povučena. Obzirom da je prošlo dosta godina, sada mogu da pričam o tome, jer je to u stvari bila velika škola za mene.Tako da, po svemu sudeći, ja sam davno pretpostavljao ovo što se upravo sada dešava, ali sam se i istog trenutka distancirao od svega toga i nikada nisam želeo ništa da komentarišem. Pri tom, ovo je samo delić svega o čemu mogu da pričam - završio je Aki, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading