Paula Hublin prvi put o AFERI sa Vukom Mobom i NOVOM DEČKU: Na spomen imena Elene Kitić, otkrila sve o njihovom DUETU! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

12.04.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin prvi put za portal Republika.rs otkrila je sve o aferi sa Vukom Mobom, novom dečku, ali i poređenju sa Elenom Kitić!

Paula Hublin prvi put o AFERI sa Vukom Mobom i NOVOM DEČKU: Na spomen imena Elene Kitić, otkrila sve o njihovom DUETU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Pevačica i bivša zadrugarka Paula Hublin nakon duge pauze u javnosti, prvi put pred našim kamerama govori o svim novitetima u njenom životu. Naime, Paula je nedavno izbacila novu pesmu, a pre toga saradnju je ostvarila sa reperom Vukom Mobom. Dosta se spekulisalo o odnosu Paule i Vuka, pa smo odmah odlučili i to da ispitamo.

 

 

- Meni je pesma sa Seksijem top, top, jako sam zadovoljna i sa celim projektom, i saradnja sa njim je super, sve je nekako ispalo tačno onako kako sam htela. I inače volim tu vrstu muzike. Pronašla sam se u tome, tako da, meni je super i jako sam zadovoljna. To mi je bio plan - govori Paula za Republika.rs.

Pauhla Hublin i Vuk Mob afera!

- Vuk i ja nikad nismo bili zajedno, niti sam živela kod njega, ali to je normalno, uvek će povezivati ljude, pogotovu zato što smo bili u rijalitiju, tu je bila hrpa priča i tračeva, niti sam se ja oglašavala, niti on, pustili smo da dokažemo delima da to nije tako, na kraju se ispostavilo da su to bile laži i nagađanja. Danas smo u odličnom odnosu i dalje sarađujemo, krenuli smo i sa nastupima, sve vreme nastupam sa njim, ja imam sama svoj blok, ali sam sa njim. Trudi se oko moje karijere, oko mene uopšteno, velika mi je podrška i on, i njegova porodica, jako smo dobri i dobro sarađujemo - govori Paula i dodaje: za Republika.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

- To je bilo toliko isforsirano, mi smo razmenili 30 rečenica, ili su bile o Franu i meni ili o mojoj karijeri. To je bilo toliko isforsirano, meni je bilo glupo zbog njega, jer se maksimalno iznervirao. 

Paula Hublin o novom dečku i depresiji!

- U Zagrebu sam sa upoznala. Ja sam se povukla u tom periodu, nisam bila dobra sa glavom uopšte, sve što radiš na silu ne može ispasti dobro, to je bio pritisak sa svih strana, ja se nisam mogla pomaknuti, nisam osećala da imam dovoljno snage, nisam se ni pripremila za taj život posle onog pre Zadruge. Ti si unutra i ne prolaziš kroz taj proces kako ti postaješ poznat i onda izađeš i sve ti je odjednom bum! Nisam videla u tom svetu sebe, ja sam oduvek to htela i baviti se muzikom, ali mi niko nije rekao da to zapravo i nije toliko bajno. Nije mi bilo dobro! Poradila sam na sebi i svom ponašanju i smerovima u životu, u tim trenucima sam osetila još veći pritisak i to je u meni stvorilo tu neku odbojnost! Drago mi je bilo što sam se povukla, trebao mi je period da sebe pronađem, da sam u onakvom stanju nastavila dalje, ja bih pukla!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

Da li ti je dečko bio psiholog?

- Nije mi dečko bio psiholog, ali mi je puno pomogao! Ali da, išla sam kod psihoterapeutkinje. Dečka sam upoznala u toj fazi gde sam bila najgora! Ja sam takva da mene ljubav ispunjava, ja sam uvek za ljubav i nekako uvek mogu puno bolje raditi neke stvari. U svakoj vezi postoje nesuglasice, što je normalno, ali radimo jedno na drugom, kroz sve prolazimo zajedno, skroz se drugačije osećam od kada sam sa njim! Toliko sam se popravila, mislim, popravila, ja mislim da uz pravu osobu i neko ko iz tebe izvuče najbolje, ne možeš ti biti loš. Sve se nekako posloži. 

Paula Hublin i Elena Kitić duet?

- Mislim da to nije upoređivanje zato što je to tako, nego zbog njene veze sa Franom, onda njegovi fanovi, moji antifanovi, to je sigurno, jer nema nikakve sličnosti. Ona je u svom svetu, ja sam u svom svetu, ona je predivna cura i pretalentovana, ali mislim da nema nikakvih sličnosti. Što se dueta tiče, to je pitanje onako, ne znam šta da ti kažem, da nisu ovakve okolnosti, bih, ali što se tiče svega ovoga, mislim da nije okej. Ne bih zalazila u te neke stvari. Ja sam nastavila dalje sa svojim životom. Nikada se nismo videle, ja na nju gledam van svega toga. On i ja smo odavno prekinuli, svako ima svoj život, imam dečka kog volim, svaki put kad me neko pita za nju, uvek kažem šta mislim o njoj, ne znam je lično, ali je cura predivna, nemam šta loše reći, jer realno nemam potrebe, ni pravo, niti sam sujetna, niti imam razvijenu averziju, mržnju prema sadašnjim ili bivšim curama mojih momaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading