Ona je DRSKA i BEZOBRAZNA, DOKTORIRALA je rijaliti! Zorica Marković OPLELA po Milici Veselinović, a onda se dotakla i Mine Vrbaški: Unela je NEMIR!

Autor:

Zabava

08.04.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je poznata po svom britkom jeziku, a sada je rešila da komentariše aktuelnu temu u "Zadruzi" - ljubavni trougao između Milice Veselinović, Mensura Ajdarpašića i Mine vrbaški.

Ona je DRSKA i BEZOBRAZNA, DOKTORIRALA je rijaliti! Zorica Marković OPLELA po Milici Veselinović, a onda se dotakla i Mine Vrbaški: Unela je NEMIR!

Foto: ST/P. DIVAC

Mina Vrbaški je ulaskom u "Zadrugu 5" pomrsila mnoge konce, pa su tako svađe između Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović došle na drugi nivo, a i sve su učestalije.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković, pevačica

Sada se oglasila i Zorica Marković, koja je poznata po tome da nema dlaku na jeziku, a sada je komentarisala ljubavni trougao Mina, Mensur i Milica.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković o Mensuru Ajdarpašiću i Milici Veselinović

- Ja sam nju prozvala Desanka Maksimović. Bolje nek uči školu, nek bude obrazovana. Odnos Milice i Mensura je uvek bio na klimavim nogama. Nek je ona živa i zdrava svojoj majci, ali ona drskost i bezobrazluk. Svako normalan je protiv bilo kakvog nasilja, ali ono je katastrofa. On koji je reagovao onako ranije, on ništa, ćuti. Nije mu svejedno zbog Mine, bilo je dosta ružnih stvari. Kad se setim svih scena, svašta je bilo tu. Nikad nije imao emocije prema ovoj maloj. Ona je devojka gledala rijaliti i doktorirala ga. Drugi dan, paf u krevet. Uvek sam govorila da on ima tu neku tradiciju i patrijarhalan je. Svaku ženu bi krojio po svoje. Nelogično mi je, znam da bi napravio čudo. Sve to trpi, ali pućiće oni. Ne zna da li je bio osuđen u narodu, ali mu je stalo do plasmana. Što se tiče Mine, očekivala sam mnogo više. Lepo je to što je odlučila da se promeni, a njeno prisustvo uzdrmalo je i Cara i Dalilu i sve. Ona je stvarno lepa devojka, lepo izgleda. Ona je prljav igrač, prljavo igra. Bile smo sve tri sezone bile zajedno, spremna je na sve. Krenula je na finjaka...Unela je ona nemir. Niti ima šta od ove veze njihove, pućiće to pred sam kraj rijalitija - rekla je Zorica, a potom se osvrnula i da odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković o Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću Bebici

- Meni je Bebica hit. Ni da mu se smejem, nit da ga žalim. Jedinstvena pojava uopšte. Ja, da sam ovaj narod, mislim da bi on trebao da pobedi. Kad vidim njegove reakcije i kad priča i šta mu Miljana radi. Nema ništa od tog raskida, nije mi jasna Miljana, šta hoće sa Zolom? Ona je baš intresantna što se toga tiče. Onoliki haosi, svađe, čuda su pravili i opet čačka mečku. Može da opstane i sa i bez Bebice. Ona je stvarno za rijaliti top. Mislim da joj je dosadno, ne voli ni jednog ni drugog. Vidim da je sve mnogo daleko otišlo, ali neće Zola njoj nikada oprostiti. Šta god bude uradio, uradiće iz osvete, jer ga čačka. To je kod Miksi, kad je Zola u pitanju, gledali smo tolike scene, posle kojih su se mirili, tako. Bebica slepo veruje u sve i podržava. Malo sam posumnjala da je neka priča, dok nisu imali se*s. Onda mi ga bude žao kad priča o firmama i da decu nije video - zaključila je Zorica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading