ŠOK FOTKA Karleuše BEZ ŠMINKE, ne liči na istu osobu sa Instagrama: Jelenino izdanje će vas IZBEZUMITI, ovo je njeno PRAVO LICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša bez šminke ne liči na sebe, pevačicino izdanje će vas uplašiti!

ŠOK FOTKA Karleuše BEZ ŠMINKE, ne liči na istu osobu sa Instagrama: Jelenino izdanje će vas IZBEZUMITI, ovo je njeno PRAVO LICE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se danas u Prvom osvnom javnom tužilaštvu, kako bi dala iskaz povodom drame koju je proživela na Božić tekuće godine. Podsetimo, Jelena je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje, nakon čega je reagovala policija. Portal Republika.rs našao se danas na licu mesta, kako bi popričali sa Jelenom, ali je ona bila standardno neprijatna prema predstavnicima sedme sile. 

 

 

No, sa druge strane, Jelena se ceo život trudi da medijima i publici predstavi kako je ona srpsko savršenstvo, koje nema nijednu manu. Iako se sama sebe nekolicinu puta demantovala, sada postoji fotografija koja neoborivi dokaz. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelena Karleuša koncert

 

Jelena na svom Instagram profilu uvek izbacuje fotografije koje su dorađivane nekoliko puta, provučene kroz filtere i fotošop, dok u stvarnosti njena pojava je totalno drugačija. Karleušu smo uhvatili danas pre ulaska u sudnicu, bez trunke šminke, sa velikim naočarima, a njeno lice je bilo sasvim vidljivo u kakvom je stanju. 

 

 

Ono što se odmah može primetiti jesu njene usne, koje su u poprilično zabrinjavajućem stanju, ali pored njih, tu je i njeno lice, koje nije tako zategnuto, upeglano i osveženo kao što je slučaj na njenim fotografijama. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 

Još jedna u nizu kontradiktornosti ove plavokose pevačice, jeste ta što se zalaže da svaka žena treba da bude zadovoljna svojim izgledom i da treba da prihvati sebe takvu kakva jeste, što je kontra od onoga što ona reklamira na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša bez šminke

 

Da li vam se dopada Jelena Karleuša bez šminke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading