Marinko Rokvić je u GROB odneo VELIKU TAJNU o BIVŠOJ ŽENI: Nju je voleo pre Slavice, a otkriveno je i u kakvim su odnosima bili! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Marinka Rokvića danas izgleda potpuno drugačije!

Marinko Rokvić je u GROB odneo VELIKU TAJNU o BIVŠOJ ŽENI: Nju je voleo pre Slavice, a otkriveno je i u kakvim su odnosima bili! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pokojni Marinko Rokvić, pre nego što je izgovorio sudbonosno ,,da" Slavici Rokvić, voleo je drugu ženu, koja mu je donela naslednika Darija Rokvića. Naime, Mila, bivša supruga Marinka nikada se nije eksponirala u javnosti, a njihov sin Dario odrastao je bez pažnje, budući da je živeo u inostranstvu. 

Ono što je u javnosti poznato jeste da je Dario u super odnosima bio sa ocem, baš kao i njegova bivša supruga. Kasnije, kada je oženio Slavicu, ona mu je podarila još dva naslednika Nikolu i Marka

Republika

Foto: instagram.com

Marinko i Slavica Rokvić Instagram

 

Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je Dario jednom prilikom za medije.

Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo – objasnio je Marinkov sin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading