KADIM SINOVE KO IKONE I LEPIM IM PO 100 EVRA: Đani u ŠOK PRIZNANJU otkrio sve o SVETINJAMA pred kojima se moli Bogu! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

06.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš i Marko su istetovirali Bogorodicu i Belog anđela na sebi. Uđem i kažem: "Skidajte se dopola! Upali kandilo!", prekrstim se i na svaku ikonu po stotka. Posle toga pitaju Slađu: "Mama, kad nas tata skida opet?!"

KADIM SINOVE KO IKONE I LEPIM IM PO 100 EVRA: Đani u ŠOK PRIZNANJU otkrio sve o SVETINJAMA pred kojima se moli Bogu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Folker Radiša Trajković Đani otkrio je zašto ne mora da ide u crkvu da se moli bogu, pa ispričao da njegova dva sina Miloš i Marko imaju istetovirane ikone na telu, koje on celiva i kiti ih evrima. Naime, dok je pričao da on nema tetovaže, priznao je da je ponosan što su naslednici, kao inspiraciju za tatue, odabrali verske motive s obzirom na to da su mu deca i rođena na velike svece. Zatim je do detalja opisao kako poskida sinove, pa ih okadi i prekrsti se pred njihovim tetovažama ikona i zalepi novčanice na njih.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Radiša Trajković Đani Amig show

 

- Za sada nemam tetovaže, a da se tetoviram, stavio bih lava. Inače, moja deca su rođena na praznike, Miloš na Vavedenje, Marko na Markovdan i istetovirali su Ostrog, Bogorodicu, Marko ima Belog anđela i razne neke ikone. Jednom sam došao kući, ono, veseo, pod gasom i razmišljam svi me pitaju da li idem u crkvu, a ja nisam stigao. Kažem Slađi: "Budi decu." Oni došli, pitaju: "Ćale, šta je bilo", a ja kažem: "Skidajte se dopola! Upali kandilo." Prekrstim se i na svaku ikonu po stotka. Posle toga Marko kaže: "Mama, kad nas tata skida opet" - pričao je Đani u emisiji "Amidži šou", a svi prisutni su prasnuli u smeh.

Folker je otkrio i da je u prošlosti bio zaljubljen u Suzanu Mančić i da mu je velika želja bila da se sretnu licem u lice, što mu se i ostvarilo kad je počeo da se bavi pevanjem.

- Kao mlad sam se stvarno ložio na Suzanu. Kad sam snimio prvi album za ZAM produkciju, na Pinku smo se upoznali - pričao je on, pa kroz smeh odgovorio na pitanje šta joj je tom prilikom rekao, da li joj je priznao da je maštao o njoj:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Radiša Trajković Đani

 

- Pitao sam je: "Kako ste, gospođo, kako kući, kako deca?"

Radiša se prisetio prvog seksualnog iskustva, te otkrio da je nevinost izgubio s damom lakog morala, zbog čega je imao i posledice:

- Ne sećam se prve simpatije, bio sam i sa 13 godina glavni u selu. Devojčice nisu gledale visinu i bio sam popularan. Prvi seks sam imao sa 24 godine! Šalim se, sa 16 godina se desilo, u kolima. Tad smo svi zaglavili i imali smo ogromne svrabove. Ne sećam se njenog imena, ali sećam se ambulante.

Folker ne krije da voli da popije, a jednom takvom prilikom se nakon četiri flaše vina snimao uživo na društvenim mrežama. Fanovi su u šoku komentarisali, Slađa besnela, a video mu je prikazan i u emisiji.

Republika

Foto: ATA Images

Radiša Trajković Đani

 

- Ja popio četiri flaše vina i sad će Đanko da pere zube posle sedam godina. De mi je žena? Gospođo, jesi se skinula da pokažemo ljudima? Evo, izbaci me žena napolje - pričao je folker u snimku, a kako sada kaže, sramota ga je što je to uradio:

- Stvarno sam obrukao i sebe i familiju! U Tajlandu kad sam bio s burazerom isto je bila ludnica!

Nakon toga prikazana je fotografija Đanija u haljini, ali i slika njegove gole zadnjice na hotelskoj terasi:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Slađana Trajković

 

- Da ne kažu da nisam bio na more!

Đanijeva supruga Slađana Trajković pre oko dva meseca operisala je rak bubrega, a, kako kaže, redovne posete svetinjama pomogle su joj da prebrodi težak period.

- Volim da posećujem manastire, išla sam i pre svega ovoga, obilazila sam mnoge manastire i crkve. Volim da odem gde je lepo da obiđem. Naravno da sam išla posle bolesti, palila sveće, pomolila se. Evo, skoro sam bila na Kalemegdanu i oduševila sam se Crkvom Svete Petke. Bruka i sramota koliko živim u Beogradu, a tek sad sam otišla - rekla je Slađa za Star i otkrila da se nedavno susrela s novim zdravstvenim problemom:

- Desna ruka je počela da me boli, ma pakao sam imala, bili su upaljeni nervi. Nateklo je sve, poludela sam od bolova, a rekli su mi da to može da se desi i od silnih infuzija, koje sam primila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading