KSS JE BRZO REAGOVAO: Srbija je dobila novog selektora!

Autor:

Sport

06.04.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na 26. sednici Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, koja je održana elektronskim putem, na osnovu predloga potpredsednice KSS za žensku košarku Ane Joković imenovani su selektori ženske U20 reprezentacije i 3×3 ženske reprezentacije.

KSS JE BRZO REAGOVAO: Srbija je dobila novog selektora!

Foto: Starsport

Selektor ženskog nacionalnog tima do 20 godina biće Bojan Janković, a selektorka 3×3 ženske nacionalne selekcije Srbije Nataša Ivančević.

Upravni odbor KSS doneo je odluku o terminima finalnih turnira mlađih kategorija u takmičarskoj sezoni 2021-2022. Polufinalni turniri pionira biće od 28. do 30. aprila, finalni turnir u kategoriji kadetkinja od 29. aprila do 1. maja, juniorke i juniori će finalni turnir igrati od 6. do 8. maja, kadeti i pionirke od 13. do 15. maja, finalni turnir za pionire je od 27. do 29. maja, finalni turnir Kvalitetnih međuregionalnih liga kadeta od 20. do 22. maja, a finalni turnir Kvalitetnih međuregionalnih liga juniora od 27. do 29. maja 2022. godine. UO KSS će nakon objavljivanja konkursa za organizaciju odrediti organizatore i mesta održavanja ovih završnih turnira, stoji na zvaničnom portalu Košarkaškog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading